KARALAR, DEMİRÇALI İLE MESAJ GÖNDERDİ: BU DÖNEM BİR BEDEL ÖDEME DÖNEMİDİR.
Adana BB Başkanı Zeydan Karalar, Silivri’den Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ile “Herkes biliyor ki burada bulunmamız haksız ve hukuksuzdur.” mesajını gönderdi
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ceylan ile birlikte, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ı ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Demirçalı, dayanışma ve moral desteğini ileterek Adanalı hemşehrilerimizin selamlarını başkanlara ulaştırdı. Ziyarette belediye başkanlarının morallerinin yüksek olduğu, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdikleri ifade edildi.
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, tutuklamaların hukuksuz olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Adana’ya ve halkımıza yıllarca hizmet etmiş, halkın iradesiyle seçilmiş belediye başkanlarımızın haksız ve hukuksuz bir şekilde tutuklu bulunmasını kabul etmiyoruz. Hukukun üstünlüğüne olan inancımızla, adaletin en kısa sürede tecelli edeceğine ve başkanlarımızın özgürlüklerine kavuşacağına yürekten inanıyoruz. Demokrasiye, halkın iradesine ve adalet mücadelesine her koşulda sahip çıkmaya devam edeceğiz.”
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı aracılığıyla Yüreğir halkına hitaben bir mektup gönderdi. Karalar mektubunda şu ifadelere yer verdi:
“Can Yüreğirliler, yetiştiğim toprağın güzel insanları…
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ceylan ziyaretime geldiler. Bu vesileyle Yüreğirli kardeşlerime buradan sevgilerimi ve selamlarımı iletmek istedim.
Herkes biliyor ki burada bulunmamız haksız ve hukuksuzdur. Bu dönem bir bedel ödeme dönemidir. Her şey ülkemiz ve halkımız içindir. Buradayken de Ali Başkanla görüşerek, imkânlarımız dâhilinde yapılması gereken işleri planlamaya devam ediyoruz. Şu anda üç noktada semt pazarı çalışmamız sürüyor.
Ali Demirçalı’nın belediye başkanı olduğu günden bu yana Büyükşehir Belediyesi destek vermiştir, vermeye de devam edecektir. Tüm çalışmalar Yüreğir’imizin eksiklerini gidermek içindir. Eksikler çok olduğu için hepsini bir anda yapmak mümkün olmasa da kararlılıkla çalışıyoruz.
Kalın sağlıcakla.”
Zeydan Karalar
Silivri / 16.12.2025
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
ŞERİF KAYA’DAN “MOR TEPELERDEKİ ÇOCUKLUĞUM” ROMANI
-
2
VALİ YAVUZ’DAN ŞEHİTLER VE ÇANAKKALE MESAJI
-
3
SEYHAN’DA ZAM ORANI AÇIKLANMADI
-
4
AOSB’DEN YENİ PROJELER
-
5
ŞEVKİN: 20 BİN DİŞ HEKİMİ İŞSİZ!
-
6
BARUT, İKTİDARI GÖREVE ÇAĞIRDI
-
7
ADANA’DA ALZHEİMER FARKINDALIĞI İÇİN TİYATRO ETKİNLİĞİ
-
8
TEMSA, BATMAN BELEDİYESİ’NE 10 YENİ ARAÇ
-
9
ADALETİN TERAZİSİ KANUNLA DEĞİL TOPLUM VİCDANIYLA DENGELENİR
-
10
ADANA TİYATRO FESTİVALİ PERDELERİNİ AÇIYOR
-
11
TGC: BİLAL ÖZCAN SERBEST BIRAKILMALIDIR
-
12
Düzgün COŞKUN Yazdı/ SEVİNDİRİCİ ANCAK GECİKEN BİR KARAR

