KARALAR VE KOCAİSPİR’İN PROJELERİ
SİYASET 23.03.2024 20:48:00 0

KARALAR VE KOCAİSPİR’İN PROJELERİ

Adana’da CHP ve Ak Parti Belediye Başkan adayları 31 Mart’ta yapılacak seçimlerle ilgili projelerini paylaştı. Ak Parti Adayı Fatih Mehmet Kocaispir  Ulaşım ve Yapay Zeka, CHP Adayı Zeydan Karalar ise 8 Altgeçit ve ekolojik park

Adana’da CHP ve Ak Parti Belediye Başkan adayları 31 Mart’ta yapılacak seçimlerle ilgili projelerini paylaştı. Ak Parti Adayı  Fatih Mehmet Kocaispir  Ulaşım ve Yapay Zeka, CHP Adayı  Zeydan Karalar ise 8 Altgeçit ve ekolojik parklara önem verdiği gözlendi.

Hürriyet Gazetesi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının projelerini okurlarıyla şöyle paylaştı:

 

AK PARTİ ADAYI FATİH MEHMET KOCAİSPİR: ULAŞIMA YAPAY ZEKÂ

Yüreğir ilçesinde belediye başkanlığı döneminde sosyal belediyecilik hizmetleriyle ilçenin çehresini değiştiren AK Partili Fatih Mehmet Kocaispir, Adana geneli için de iddialı. Kentteki ulaşım sorununu çözmek için 5 yılda 13 battı-çıktı inşa edip yapay zekânın da desteğiyle “xAdana” adı verilen akıllı şehir otomasyonunu kuracağını söylüyor. Seyhan Baraj Gölü’nün kıyısındaki Adnan Menderes Bulvarı’nda estetik ve kullanışlı dokunuşlar yapacaklarını belirtiyor.

UYUŞTURUCUYLA SAVAŞ

Uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele edeceğine dair ailelere söz veren Kocaispir, bu konuda rehabilitasyon köyü kuracağını vaat ediyor. Diğer vaatleri arasında 5 yılda 100 kreş, 0-7 yaş çocuğu olan annelere ücretsiz ulaşım, iş kuracaklara 100 bin lira hibe gibi sosyal destekler de var.

 

CHP ADAYI ZEYDAN KARALAR: 8 ALTGEÇİT VE EKOLOJİK PARKLAR

CHP’den yeniden aday olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Borç batağından hizmet atağına geçtik, şimdi fişek gibi 5 yıla hazırız” diyerek projelerini anlatıyor. Karalar, yeni nesil yeşil otogar, 8 yeni altgeçit, 4 yeni bulvar, 2. etap metro hattı, yeni tramvay hattı, nostaljik tramvay, 4 köprü, yeni etap bisiklet yolları yapacağını söylüyor  ve bazı önemli vaatlerini şöyle sıralıyor:

SAHİL PROJELERİ

“Yeni semt merkezleri, ekolojik parklar ve yeşil alanlar, engelsiz vadi oluşturacağız. Müzeler, emekli yaşam merkezi, sivil toplum kuruluşlarına yönelik tesis, mezbahane, canlı hayvan satış merkezi  yapacağız. Karataş ve Yumurtalık sahil projesi var, alzheimer merkezi kuracağız.”


Anahtar Kelimeler: KARALAR KOCAİSPİR’ PROJELERİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°