KARALAR: YENİ VE BÜYÜK PROJELER, ÖNEMLİ HİZMETLER
YEREL YÖNETİM 18.03.2024 00:30:00 0

KARALAR: YENİ VE BÜYÜK PROJELER, ÖNEMLİ HİZMETLER

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, borç batağındaki belediyeyi, mali mucize yaratarak devasa hizmetleri borçsuz yapabilir hale getirdiklerini belirterek önümüzdeki dönemde yeni ve büyük projelerle önemli hizmetler

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, borç batağındaki belediyeyi,  mali mucize yaratarak devasa hizmetleri borçsuz yapabilir hale getirdiklerini belirterek önümüzdeki dönemde yeni ve büyük projelerle önemli hizmetler sunacaklarını söyledi.

Karalar, Kozan ve Ceyhan ilçelerinde çeşitli köy ve mahallelerde ziyaretlerde bulunarak, halkla bir araya geldi. Yüreğir Geçitli ve Ceyhan Kızıldere mahallelerinde, mahalle merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi.

Ceyhan Başören ve Gümüldürlü köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Zeydan Karalar huzur, barış ve kardeşlik ortamı istediklerini dile getirdi. 

CEYHAN’DA ÜRETİCİYE YENİ VE ÖNEMLİ DESTEK

Karalar Ceyhan’da üreticiye dağıtılan ay çiçeği tohumu, süt sağma makinesi, koyun kırkım makinesi ve koyun yemi ile ilgili de bilgilendirme yaptı, sembolik dağıtım gerçekleştirdi. 

321 iş makinesi, 111 otobüs aldıklarını, 3 milyon ton asfalt döküp, 5 bulvar yaptıklarını, 221 bulvar ve caddeyi yenilediklerini, çok önemli altyapı hizmetleri sunduklarını, arıtmalar yapıp, su isale hatları döşediklerini, asbestli boruları değiştirdiklerini, kütüphaneler, mahalle merkezleri , kreşler yaptıklarını kaydeden ABB Başkanı Zeydan Karalar, güneş enerji santralleri kurduklarını, SCADA ile önemli miktarda su kayıp kaçağının önlendiğini, sosyal belediyecilik hizmetleriyle zor durumdaki vatandaşlara katkı sağlandığını, üreticinin desteklendiğini, halk kart, 500 bir koli dağıtıldığını, aşevi açıldığını bildirdi. 

BÜYÜK PROJELER, ÖNEMLİ HİZMETLER

Önümüzdeki dönemde de kütüphaneler, kreşler, mahalle merkezleri yapmaya devam edeceklerini, otogar ve kültür merkezi inşa edeceklerini, 8 alt geçit ile Metro 2. Etap ve tramvay hattının yapılacağını, nostaljik tramvayın hayata getirileceğini, yeni arıtmalar inşa edileceğini, Adana’nın dört bir yanında çok önemli yeni hizmetlerin halkla buluşturulacağını ifade eden Ba Karalar, Adana’ya adadığı ömrünü, Adana için harcamaya devam edeceğini vurguladı. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°