Karataş’ta Turizm Projesi

26.03.2016 23:49:53

Karataş’ta Turizm Projesi

AB standartları çerçevesinde; Turizm sektöründe yer alan pansiyon ve küçük işletmelerin hizmet kalitesinin arttırılması, kalite standardizasyonunun sağlanması, etkin pazarlama tekniklerinin kullanılması, sektördeki insan kaynaklarının niteliğinin geliştirilmesi yönünde Adana Valiliği il Kültür Turizm Müdürlüğü ile Karataş Belediyesi arasında  protokol imzalandı .

karatas_unal_turizmProje ile birlikte Turizm Potansiyelini arttırmak olduğu kadar ,Hizmet kalitesinin de arttırılması hedefleniyor.

Proje ile ilgili İl Kültür Turizm Müdürü Sabri Tari Karataş Belediye Başkanı ile Protokolü imzalar iken projenin; Pansiyon ve konaklama hizmeti sunan küçük işletmelerde, işletme sahipleri ve çalışanlarının eğitimlerinden, Turizm hizmetleri alanında çalışan eğitici ve uzmanların bilgi, deneyim ve yeterliliklerinin güçlendirilmesi ve Kamu ve yerel yönetim çalışanları ile yöneticilerinin deneyim ve farkındalıklarını geliştirmeyi hedeflediklerini belirttiler .

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal ; Akdeniz’in en güzel sahillerine sahip olan bu kentin turizmden payını alamamasının Adana için bir kayıp olduğunu belirterek ,geliştirilecek ve hayata geçirilecek projeler ile Adana’nın ve Karataş’ın turizmden hak ettiği payı elde edeceğini söyledi. Ünal “ İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile koordineli olarak geliştirilen proje kapsamında yerel işletmecilerin eğitilip, geliştirmesi ve istihdamının arttırılmasının sağlanacağı gibi kentin tanıtılması ve turizm potansiyelinin artmasını da sağlayacaktır.  “dedi.



1

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

2

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

3

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

4

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

5

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI