Kent Konseyinde ortak projeler için Güç birliği
Manşet Haber 13.09.2012 22:47:55 0

Kent Konseyinde ortak projeler için Güç birliği

Kent Konseyinde ortak projeler için Güç birliği

Adana(Ulus)-- Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi, Öğrenci Meclisi, Engelli Meclisi ve Çocuk Meclisi başkanları ortak projelere imza atmak için Kent Konseyi Genel Sekreteri Fevzi Acevit başkanlığında toplandılar. Kent Konseyi Meclis başkanlarına ihale dönemine yönelik istekler hakkında ayrıntılı bilgi veren Acevit, “Birlikten kuvvet doğar. “ dedi.
Kent Konseyinin “Ben değil biz diyen anlayışla el ele!” sloganını hatırlatan Fevzi Acevit, meclisler olarak ortak projeler yapmalıyız diyerek toplantıyı organize eden Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Akça’yı kutladı. Çiğdem Akça, ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nın halen devam etmekte olan “Engelsiz Okul Projesi” ne katkı koymak istediklerini bu alanda araştırmaya başladıklarını tespit ettikleri okullarda derhal engelli rampasının yapılmasını sağlayacaklarını belirtti. İkinci olarak da Kadın, Gençlik ve Öğrenci Meclisleri ortak projesi olarak “Adana da Kadına Yönelik Şiddetin Geldiği Boyut” konulu bir anket çalışması yapmak istediklerini belirtti. Diğer Meclis başkanlarından tam destek sözü aldı.
Son olarak tüm meclis başkanları ve birer yürütme kurulu üyeleri olarak Çukurova Üniversitesi Rektörü Mustafa Kibar’ı en kısa zamanda ziyaret ederek, ortak projelere imza atma kararı aldılar. Bu toplantılar her ayın ilk haftasında düzenli olarak yapılacak.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24° / 12.4°