Kentin İtibarı korunmalı
Manşet Haber 4.09.2013 02:47:06 0

Kentin İtibarı korunmalı

Kentin İtibarı korunmalı

adana_kuyumcu_valiAdana’da 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan kuyumcu soygunları zanlılarının, olayda kullanılan silahları ile kanlı soygunda çalınan altınların bir bölümünün ele geçirildiğini açıkladı.

Vali Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlediği basın toplantısında, kentin itibarının korunması ve imajının artırılmasının, herkesin en önemli sorumluluğu olduğunu söyledi.

Son zamanlarda meydana gelen bazı olayları bahane edip, Adana'yı 'kanunsuzluğun kol gezdiği bir şehir' gibi göstermeye çalışan fitne ve fesat odaklarının güvenlik güçlerini yıpratma çabası içerisine girdiklerini belirten Vali Hüseyin Avni Coş, Adana polisinin gece-gündüz çalışıp, delilden suçluya ulaşma yöntemini en etkin şekilde kullanarak, bütün suçları aydınlatma konusunda örnek başarıya imza attığını vurguladı.

KUYUMCU SOYGUNCULARI YAKALANDI

2 kişinin öldüğü kuyumcu soygunuyla ilgili de cinayetleri işlediği değerlendirilen kişinin de aralarında bulunduğu zanlıların yakalandığını söyleyen Vali Coş, 'Yapılan yoğun çalışmalar neticesinde 2 vatandaşımızın ölümüne yol açtığına dair bilgiler bulunan soyguncu da yakalanmış, olayda kullanılan silahlar ele geçirilmiştir. Kanlı soygunda kuyumcudan çalınan altınların bir bölümü de zanlıların bulundukları yerlerde yapılan aramalarda bulunmuştur' dedi.

Kentte bugüne kadar kuyumculara yönelik 18 olayın meydana geldiğinin bilgisini veren Vali Coş, bu olayların tamamının aydınlatıldığını, faillerinin yakalandığını ve adliyeye sevk edilen zanlılardan yüzde 47'sinin tutuklandığını, diğerlerinin de tutuksuz olarak yargılandığını söyledi.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

26.7° / 14.1°