“Kişisel gelişim gençleri daha donanımlı yapar”
Manşet Haber 16.03.2015 08:56:47 0

“Kişisel gelişim gençleri daha donanımlı yapar”

“Kişisel gelişim gençleri daha donanımlı yapar”

CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Nesrin Göçhan,  kişisel gelişimi destekleyen eğitimlerin, gençleri daha donanımlı hale getireceğini ve güçlendireceğini bildirdi.

Göçhan, CHP İl Gençlik Kolları’nın, milletvekili aday adaylarının kaynaşması ve Gençlik Sosyal Evi kurma projesine maddi destek sağlamak amacıyla 100. Yıl Mahallesi Galip Avşaroğlu Bulvarı'ndaki Cem Evi'nde düzenlediği kahvaltıya katıldı.

CHP Adana Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karasaç, buradaki açıklamasında, 2 yıldır il binalarında ücretsiz gitar ve bağlama kursu verdiklerini belirterek, “Ancak artık binamız bize küçük geliyor. Bunun gibi birkaç etkinlikle maddi kaynak yaratıp, Çukurova’da belirlediğimiz bir mekânda Gençlik Sosyal Evi oluşturarak, ücretsiz halk dershanesi kuracağız. İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına, gitar, bağlama, satranç kursları verilecek, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korosu gibi sosyal aktiviteleri hayata geçireceğiz” dedi.

Göçhan ise söz konusu projeyi önemsediğini belirterek, “Gençlerin yetiştirilmesi, daha donanımlı hale gelmesi çok önemli. Herkesin okul eğitimi çeşitli nedenlerle sağlanamayabilir. Ama böylesi kişisel gelişimi destekleyen eğitimler, gençleri daha donanımlı hale getirecek ve güçlendirecektir. Bu nedenle, düzenlenen kahvaltı etkinliğini çok önemsedim” dedi.

YAZARLAR

32.1° / 19.2°