Tarih: 30.03.2016 21:33

Kitap Okumanın Yeri Yok

Facebook Twitter Linked-in

Eğitim camiamızın güzide okullarından Meryem Abdurrahim Gizer Ortaokulu öğrencileri, önemli bir etkinliğe daha imza attılar. Gerek eğitimde ve gerekse de sosyal faaliyetlerle dikkat çeken okulda eğitim gören öğrenciler, kendilerine sağlanan imkânları en iyi şekilde değerlendirmeye ve farkındalık yaratmaya devam ediyor.

kitap_okumanın_yeri_yok (3)Okul Müdürü Ramazan Ertuna idaresinde öğretmen – öğrenci ve veli işbirliğinin en güzel örneklerinin verildiği Meryem Abdurrahim Gizer Ortaokulu öğrencileri son olarak kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya yönelik bir etkinliğe imza attı.

kitap_okumanın_yeri_yok (2)Çeşitli gruplar halinde metroda, toplu taşıma araçlarında ve İnönü Parkı içerisinde biraraya gelen öğrenciler, halk içerisinde kitap okuyarak, toplumda kitap okumanın yaygınlaşmasına katkı koymak istedi.

Kitabın en iyi dost olduğu, dünyayı gözler önüne serdiği, insan hayatında gerekli olan tüm bilgileri verdiğini söyleyen öğrenciler, okuma kültürü eksik olan bireylerin kendini ifade etmekte zorlandıkları, toplumla iletişimde sıkıntı yaşadıkları, kendilerine güvenme ve başarılı olma konusunda geri kaldıklarını belirterek, kitap okuma alışkanlığına katkı koymak istediklerini söylediler.

kitap_okumanın_yeri_yok (1)Meryem Abdurrahim Gizer Ortaokulu öğrencilerinin kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya yönelik etkinliği, Adanalıların da ilgisini çekti. Kitap okuyan, bilgi ve görgüsünü artıran gençliğin her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak kalacağı, topluma faydalı bireyler olarak yetişeceğini söyleyen Adanalılar, toplumun her ferdinin mutlaka kitap okuması, ülkeyi ve dünyayı tanıması açısından kitap okumanın çok önemli olduğunu belirterek, bu etkinliğe imza atan öğrencileri kutladılar.kitap_okumanın_yeri_yok

 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —