Kızıl: Sahipsizliğe son vereceğiz
Manşet Haber 9.10.2013 12:41:06 0

Kızıl: Sahipsizliğe son vereceğiz

Kızıl: Sahipsizliğe son vereceğiz

zihni_kizilMHP Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Makina Mühendisi Mustafa Uğur Kızıl, işadamları ve sanayicileri ziyaret etti.

Seyhan’ın cazibe merkezi haline gelmesi için yatırımcıların önünün açılması ve yeni projelerin üretilmesinin gerektiğini söyleyen Kızıl,”Yatırımla birlikte istihdam artar. İstihdamla birlikte refah seviyesi yükselir, ocaklarda mutluluk artar” dedi.

Seyhan’ın imar yapısına ve kentsel dönüşüm projelerine de değinen Kızıl “Bugün portakal bahçelerini yıkıp, yerine konutlar yapmak kentsel dönüşüm değil narenciyesel dönüşümdür. Kentsel dönüşümün dinamiği arz talep ilişkisidir. Bugün Seyhan’ın en önemli otellerinin ve alış veriş merkezlerinin bulunduğu bölgede bile kentsel dönüşümü başaramayan kimseler, bize şehircilikten bahsetmesin’’ şeklinde konuştu.
“SAHİPSİZLİĞE SON VERECEĞİZ”
Seyhan’ın yıllarca sahipsiz bırakıldığını belirten Kızıl,” Çağdaşlıktan uzak ve düzensiz olan ilçenin görüntüsü Seyhan’ın cazibe merkezi olmaktan hızla uzaklaştığının bir göstergesidir. Biz Seyhan ve Seyhanlı için yola çıkarken, ilçemizi nasıl daha iyi yerlere taşıyacağımızın hesabını yaptık. Göreve talip olurken, projelerimizi hazırladık. Gelecekte ilçemizi daha iyi yönetmek için çalışma arkadaşlarımızla kafaya kafaya verdik. Seyhan bizim ilçemiz. Başarı için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Adaylığımız açıklandığı takdirde bir kez daha sizlerin yanına gelip, projelerimizi anlatacağız ve Seyhan için destek isteyeceğiz” diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

21.7° / 13.4°