Kızıl: Seyhan Örnek İlçe Olacak
Manşet Haber 2.10.2013 13:30:23 0

Kızıl: Seyhan Örnek İlçe Olacak

Kızıl: Seyhan Örnek İlçe Olacak

kizil_caferMHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Makina Mühendisi Uğur Kızıl, hedefinin Seyhan Belediyesini hizmet  ve yönetimde örnek alınacak düzeye getirmek olduğunu söyledi.

Uğur Kızıl, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Başkan  Cafer Esendemir ile Seyhan  ile Adana’nın sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.  Milliyetçi Hareket Partisi’nin her kademesinde 1977 yılından  itibaren yönetici olarak önemli tecrübeler edinmesinin bu zorlu yolda kendisi için önemli bir avantaj olduğunu belirten Mustafa Uğur Kızıl, “Seyhan’da doğmuş Seyhan’da oturan birisi olarak kamuoyunundan gelen istekler doğrultusunda başkanlık için ekibimizle birlikte yola çıktık. Uzun yıllar siyasetin içerisinde üst düzeyde görev yapmanın avantajlarını seçim döneminde almak bizleri mutlu ediyor. Yepyeni bir Seyhan için hep beraber el ele vermeliyiz” dedi.

 

SEYHAN’I ÖRNEK YAPACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Belediye Başkan A.Adayı  Mustafa Uğur Kızıl, Seyhan’ı ekibiyle birlikte Türkiye’de örnek bir belediye yapacağı sözünü verdi. Katılımcı bir belediye yönetim tarzını önemsediğini ifade eden Kızıl, “Seyhan’ın hizmete  ihtiyacı var. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz, sosyal paylaşımı öne çıkaracağız. İlçemizin gelişmesi ve hak ettiği duruma gelmesi adına birçok alanda birbirinden farklı projelerimiz var. Her şey yaşanabilir bir Seyhan için” şeklinde konuştu.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seyhan ve Adana için yapılacak her olumlu projeye destek oluruz.” dedi.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°