Tarih: 22.08.2013 13:47

Kızıldağ Güreşlerine Bakan Desteği

Facebook Twitter Linked-in

Kültür Bakanlığı Desteği ile Karaisalı Kaymakamlığı ve Türk Güreş Vakfı Adana Şubesi tarafından düzenlenen  Geleneksel Karaisalı Kızıldağ Yaylası Karakucak Güreşleri   24-25 Ağustos 2013 tarihlerinde yapılacak.

kizildag_cgcBaşkanı  İlyas Karabulut, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık Çukurova Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Kızıldağ Yaylası Karakucak Güreşlerine davet ettiler.

Bu yılki etkinliklerin  Kültür Bakanlığı desteği ile düzenlendiğini ifade eden Nuh Yıldız ve Sıtkı Polat, bu konuda Adana Milletvekili Fatoş Gürkan’dan büyük yardım gördüklerini ifade ettiler.

Festival kapsamında 24 Ağustos’ta yapılacak şenliğin iptal Mısır’daki olaylar ve vatan şehitleri nedeniyle iptal edildiğini belirten tertip heyeti üyeleri ‘’aynı tarih ve saatte çarşı meydanında yemekli mevlüt proğramı yapılacaktır’’ dediler..

Tertip heyeti üyeleri,  25 Ağustos Pazar Günü de Karakucak Güreşleri’nin yapılacağını ifade ederek şunları söylediler:

“Kültür Bakanlığımızın da desteklediği bu yılki güreş ve şenliklerine yüksek düzeyde katılım bekliyoruz. Bu nedenle de halkımızı böylesine görkemli geçecek etkinliklere davet ediyoruz.”

Kızıldağ Yaylasındaki etkinlikler için Pazar günü saat 07.30’dan itibaren ücretsiz otobüs seferi düzenlendiği de ifade edildi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —