KOCAİSPİR: HİZMET YOLCULUĞUNA BAŞLIYORUZ
Manşet Haber 4.02.2024 16:41:53 0

KOCAİSPİR: HİZMET YOLCULUĞUNA BAŞLIYORUZ

KOCAİSPİR: HİZMET YOLCULUĞUNA BAŞLIYORUZ

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçe ve mahalle gezilerini sürdürüyor. Karaisalı ve Sarıçam’ı ziyaret eden Kocaispir, parti teşkilatları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Karaisalı’da MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Bekir Şimşek’in seçim ofisinin açılışına katılan Kocaispir, ilçe merkezdinde esnaf ziyareti yaptı. Beydemir, Bekirli ve Emelcik mahalleleri ziyaretlerinde da vatandaşlardan destek istedi.

Sarıçam’da Kozan yolu esnafını gezen Kocaispir, semt pazarında alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet etti. Buruk, Mustafalar ve Dağcı mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Kocaispir Sarıçam Belediye Başkanı ve adayı Bilal Uludağ’ın seçim ofisinin açılış törenine katıl. Kocaaispir; “Biz algı belediyeciliğini reddediyoruz. Gerçek manada insana hizmet eden bir belediyecilik anlayışından bahsediyoruz. İnanıyorum ki çok çalışırsak, daha çok mücadele edersek Cenab-ı Allah da bize bu şehre hizmet etmeyi nasip edecek. Şimdi hep beraber el ele gönül gönüle yeni bir yolculuğa, hizmet yolculuğuna çıkıyoruz. ”dedi.



 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°