KOCAİSPİR: “ADANA BİR İNCİ GİBİ PARLAYACAK”
SİYASET 2.03.2024 16:13:00 0

KOCAİSPİR: “ADANA BİR İNCİ GİBİ PARLAYACAK”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Sarıhamzalı Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşarak destek istedi. Kocaispir, “Göreceksiniz, Adana beş yılın sonunda bir inci gibi pa

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Sarıhamzalı Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşarak destek istedi. Kocaispir, “Göreceksiniz, Adana beş yılın sonunda bir inci gibi parlayacak.” dedi.

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, seçim çalışmaları kapsamında Sarıhamzalı Mahallesi’ni ziyaret etti. Kocaispir, vatandaşlara lokum ikramında bulundu. Kocaispir’e mahalle ziyaretinde AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu ile parti teşkilatları eşlik etti.

projelerini anlatan ve  31 Mart yerel seçimlerinde destek isteyen Kocaispir;  şöyle konuştu:

“Sizlerin desteği ile 31 Mart’ta Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğimde Adana’mızı, hak ettiği yere, birinciliğine çıkartmak için gece gündüz durmadan çalışacağıma söz veriyorum. Bu şehirde hiç kimse kendisini öteki, ötelenmiş hissetmeyecek. Belediye hizmetlerimiz her vatandaşımıza ulaşacak. Açıkladığımız ve bu şehrin ihtiyacı olan projeler hiçbir zaman lafta kalmayacak. Hiçbir bahane, hiçbir sebep bizi Adana’mıza hizmetten alı koyamayacak. Göreceksiniz, Adana beş yılın sonunda bir inci gibi parlayacak.

31 Mart’a kadar Adana’mızı kapı kapı dolaşarak projelerimizi anlatacağız. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmayana kadar durmayacağız.”


Anahtar Kelimeler: KOCAİSPİR: “ADANA PARLAYACAK”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°