KOCAİSPİR:  ADANA KAZANACAK
SİYASET 29.02.2024 15:26:00 0

KOCAİSPİR:  ADANA KAZANACAK

Cumhur İttifakı’nın Ak Parti’den Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterdiği Fatih Kocaispir, projelerini paylaştı. Kocaispir ‘Kazanan Adana olacak’ dedi.

Cumhur İttifakı’nın  Ak Parti’den Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterdiği  Fatih Kocaispir, projelerini paylaştı. Kocaispir ‘Kazanan Adana olacak’ dedi.

 ‘1’inci Adana’ tamlamasıyla projelerini anlatan  Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kocaispir, stadyum ile üniversiteye giden raylı sistem projesini hayata geçireceklerini, şehre kuzey çevre, güney çevre ile güney sahil yolu başta olmak üzere birçok yeni yolları kazandıracaklarını ifade etti. Yeni otogar projesini de tanıtan Kocaispir, Adana Kart uygulamasını hayata geçirmenin sözünü verdi. Millet Bahçeleri sayısını artıracaklarını kaydeden Kocaispir, sosyal belediyecilik adına yapacağı hizmetleri sıraladı.

SUYU YÜZDE 50 UCUZLATACAĞIZ

Her ilçeye spor salonu kazandıracaklarını söyleyen Fatih Kocaispir, okulları güvenlik ve temizlik görevlisini vereceklerini, kırtasiye yardımı yapacaklarını, kreş açacaklarını, annelere ulaşımın ücretsiz olacağını söyledi. İş kuracakları 100 bin lira hibe desteği, üniversite kazananlara 10 bin lira, üniversiteye hazırlanan lise öğrencilerine de 3 bin lira yardım edeceklerini ifade etti. Suyu yüzde 50 oranında ucuzlatacaklarını söyleyen Kocaispir, sanat ve tarıma yapacağı destekleri de kamuoyu ile paylaşıp engellileri de unutmadı.


Anahtar Kelimeler: KOCAİSPİR:  ADANA KAZANACAK

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°