'KONSERE BİLETLE DEĞİL KİTAPLA GELİYORUZ'

2.05.2019 22:19:12

'KONSERE BİLETLE DEĞİL KİTAPLA GELİYORUZ'

BİR KİTAP BİR BİLET

 

Çukurova Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü öğrencileri bir ilke daha imza atıyor.

Dilek Ergin Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kültür Müdürlüğü’ndeki Şan ve Piyano öğrencileriyle 11 Mayıs’ta Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda Mavisu Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği işbirliği ile konser verecek.  Bu konseri izlemek isteyenler ücret ödemeyecek. Konseri izlemek isteyenler bir kitap bağışı yaparak konseri ücretsiz izleme olanağına sahip olacak.

Dilek Ergin Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kültür Müdürlüğü’ndeki Şan ve Piyano öğrencileriyle her yıl düzenli olarak sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde bu konseri gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz yıl da İİBF Maliye Bölümü öğrencileriyle ortak yapılan “1 hayal 1 oyuncak” projesinin devamı niteliğinde  bu yıl da özel bir konser projesi hazırladılar. Proje, her yıl olduğu gibi bir çocuğun hayatında yer almak, bir çocuğun hayatına dokunmayı amaçlıyor. Mavisu Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği özel öğrencileri de bu projede koro ve danslarla sahnede yerini alacak.

Bir bilet bir kitap projesinde bağışlanan kitaplar kurulacak kütüphaneye ve okullardaki kütüphanelere kitap desteği olarak kullanılacak. Projeye ayrıca toplu kitap bağışı da yapılabilecek.

Projeyi; Mavisu Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Ülkü İNSAN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Güneş ve Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kültür Müdürlüğü Şan ve Piyano Hocası Dilek Ergin Karaca ile birlikte Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi birlikte yürütüyor.



 

 

 

 



1

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

2

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

3

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

4

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

5

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA