Koray Tetik'e Saldırıya Kınama

20.08.2015 20:56:50

Koray Tetik'e Saldırıya Kınama

Çukurova Belediyesi eski Şube Müdürlerinden Şehir Plancısı Osman Koray Tetik saldırıya uğradı.

TMMOB Şehir Plancılar Odası Adana Şubesi, Çukurova Belediyesi'nde görev yapan Şehir Plancısı Osman Koray Tetik'e yapılan saldırıyı kınayan bir bildiri yayınladı. 'Meslektaşımıza yapılan saldırıyı kınıyopruz' başlığı ile yayınlanan bildiri şöyle:
'Yönetim Kurulu Üyemiz ve meslektaşımız Osman Koray Tetik’e yapılmış olan saldırıyı Şehir Plancıları Odası Adana Şubesi olarak kınıyoruz. Meslektaşımıza yapılmış olan bu davranışın insani değerlere uygun olmadığını, meslektaşımızı her zaman desteklediğimizi belirtmek isteriz.'
Öte yandan. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Şehir Plancılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Osman Koray Tetik'in yaralanması ile ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Çukurova Belediyesi'nden bu konuda yapılan açıklama şöyle:

Çukurova Belediyesi’nde görevli birkaç kişi arasında çıkan kavga üzerine Başkan Soner Çetin’in talimatıyla soruşturma başlatıldı. Çetin, “Personel arasında kişisel bile olsa yaşanan tatsızlığı görmezden gelemezdik, gereken duyarlılığı gösterdik” dedi.

“YAKIŞMAMIŞ, ŞIK OLMAMIŞTIR”

Şehir plancısı olarak Çukurova Belediyesi’nde çalışan K.T. adlı kişinin görev yerinin değiştirilmesinin ardından yaşanan ve bazı yerel gazetelere de yansıyan kavga ile ilgili olarak idari soruşturma başlatıldı. Olayı duyunca hemen soruşturma talimatı verdiğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Personelimiz arasında kişisel bile olsa yaşanan ve anlık gelişen tartışmanın kavgaya dönüşmesi şık ve hoş olmamış, bu tatsız durum Çukurova Belediyesi’nin çalışanlarına yakışmamıştır” dedi.

TAMAMEN KİŞİSEL BİR OLAYDIR

Türkiye’nin her yerinde her an kişisel ve toplumsal olaylar yaşanabildiğini ve bu durumun hayatın olağan akışı içinde normal sayılması gerektiğini ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “O kavga neden olmuş, kim, neden şiddete başvurmuş, hepsi soruşturma sonunda belli olacak. Kim haksızsa, suçu oranında ceza da görecek. Kısacası olay fevri, anlık gelişen, bir personelin bir başka personele küfretmesi sonucu diğerinin de ona bir tokat atmasından ibaret basit bir olaydır. İlgililer hakkında idari soruşturma açılmıştır ve gereken yapılacaktır. Olayın belediye, idare ve işleyiş ile herhangi bir alakası bulunmamaktadır.

 



1

SATRANÇ TURNUVASINA 454 SPORCU KATILDI

2

ÇUKUROVA BELEDİYESİ CUP’TA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

3

CHP’Lİ ŞEVKİN EKONOMİDEKİ DİP NOKTAYI ANLATTI

4

ADANA TABİP ODASINDA YENİ YÖNETİM

5

450 PERSONEL VE 100 ARAÇ İLE HAŞEREYLE MÜCADELE