Korgeneral Bostancı,Müsteşar oldu

11.08.2013 12:43:04

Korgeneral Bostancı,Müsteşar oldu

mustesar_bostanciAdana 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanlığı görevini yürütürken, Tümgeneral rütbesinden Korgeneralliğe terfi ederek Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı’na atanan Sezai Bostancı Ankara’daki yeni görevine başlamadan önce Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a veda ziyaretinde bulundu.

Korgeneral Sezai Bostancı Adana’da görev yaptığı süre boyunca güzel dostluklar kurduğunu kaydederek, “Adana’da görev yapmaktan bu şehri ve insanlarını tanımaktan son derece mutlu oldum. Bu güzel şehirden çok güzel anılarla ayrılıyorum. Görev yaptığım süre boyunca Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak şahsıma gösterdiğiniz yakınlıktan ve kurumlarımız arasındaki işbirliğindeki katkılarınızdan dolayı size teşekkür ediyorum”  diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise Korgeneral Bostancı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizin gibi değerli bir Komutan ile çalışmaktan bizler de büyük memnuniyet duyduk. Gidişiniz her ne kadar bizleri üzdüyse de, çok önemli bir göreve atanmanızdan dolayı sizin adınıza mutluluk duyduk. Adana’daki görev sürenizde şehrimize yaptığınız katkılardan dolayı size kent halkı adına şükranlarımı sunuyor ve Ankara’daki önemli görevinizde size başarılar diliyorum” dedi.

Zihni Aldırmaz, Korgeneral Sezai Bostancı’ya Adana hatırası olarak çeşitli armağanlar sundu.



1

ADANA MÜZESİ TÜRKİYE’NİN EN ESKİ 10 MÜZESİNDEN BİRİ

2

ADANA CHP KADIN KOLLARI BAŞKANINI SEÇİYOR

3

KOBİLERİN YEŞİL DÖNÜŞÜMÜ YÜZDE 90 ORANINDA DESTEKLENECEK

4

SEYHAN BELEDİYESİ’NDE YENİ ATAMALAR

5

EVİNİ EVCİL HAYVANLARLA DOLDURMAK DA BİR HASTALIK!