KOŞA KOŞA OKULA KOŞA KOŞA SPORA

16.10.2019 10:20:42

KOŞA KOŞA OKULA KOŞA KOŞA SPORA

M1 Adana Avm, Adana’da eğlence,sanat,alışveriş ve sporun merkezi olmayı sürdürüyor.

Bu hafta spor ve sağlıklı yaşam tutkunlarını ağırlamaya başlayan M1 Adana AVM’de etkinlikler; mini basketbol, dart, mini futbol, Ps turnuvaları, crossfit, mini voleybol ve fitness spor dallarında misafirleri için açık havada hazırlanan özel parkur ile misafirlerini ağırlıyor.

Birbirinden keyifli dakikaların yaşandığı spor etkinliğinde çocuklar ebeveynleri ile birlikte hem spor yaptı hem de kıyasıya rekabet ettiler. Bu hafta mini basketbol, dart, crossfit ,jimnastik  etkinlikleri , profesyonel eğitmenler eşliğinde devam etti. Saat 17:00’de başlayan etkinlik  ücretsiz olarak gerçekleşti.Crossfit yarışmacıları kadın ve erkekler olarak ayrı kategorilerde yarıştılar.

Kadın ve erkeklerin göstermiş oldukları performanslar izleyenler tarafından tam not aldı. Mini basketbol etkinliğinde kıyasıya rekabet geç saatlere kadar uzandı. Avm misafirlerinin başladığı günden bu güne alışkanlık haline getirdikleri spor etkinliklerinde her hafta bütün parkurlar dolu idi.

Geç saatlere kadar birbirleriyle yarışan minikler ve ebeveynleri müsabakalar sonucunda madalyalarını alıp hepbirikte fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirdiler. Tüm Adanalılara çağrıda bulunan spor komitesi ve katılımcılar herkesi spor yapmaya M1 Adana’ya davet etti. Etkinlikler 27 Ekim tarihine kadar devam edecek.

 



1

“MAVİ SULARDA ENGELSİZ MUTLULUK” PROJESİ

2

SEYHAN BELEDİYESİ’NİN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLDU

3

203 MİLYAR BATIK KREDİ VAR

4

KOZAY: DENİZLER’İN MÜCADELESİ BİTMEDİ

5

“KARATAŞ SAHİPSİZ DEĞİLDİR”