KOZAY, PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
YEREL YÖNETİM 7.04.2024 20:52:00 0

KOZAY, PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Çukurova Belediye Başkanı seçilen Emrah Kozay, dokuz günlük bayram tatili öncesinde belediye çalışanlarıyla hem tanıştı, hem de bayramlaştı.

Çukurova Belediye Başkanı seçilen Emrah Kozay, dokuz günlük bayram tatili öncesinde belediye çalışanlarıyla hem tanıştı, hem de bayramlaştı. Mesai arkadaşlarının bayramını kutlayan Kozay, Çukurova’yı adına yakışan bir kent haline getireceklerini belirterek, “Bu hedefe doğru hep birlikte yürüyeceğiz. Belediyemizin hizmet kalitesini artırarak kentimizdeki yaşam kalitesini de yükselteceğiz” dedi. 

Orhan Kemal Kültür Merkezi’ndeki bayramlaşmaya çalışanlar, CHP Çukurova İlçe Başkanı Ümit Arif Özsoy ve meclis üyeleri de katıldı. Çukurova halkına bugüne dek verilen hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür eden Kozay, önümüzdeki beş yıllık dönemde Çukurova’da fark yaratan hizmetlerin hayata geçirileceğinin altını çizdi. Kozay şöyle konuştu:

“HALKIN MEMNUNİYETİNİ ARTIRACAĞIZ”

 “Çukurova’mızı daha çağdaş, daha yaşanabilir bir kent haline hep birlikte getireceğiz.  Verdiğimiz tüm hizmetlerin niteliğini artıracağız. Belediyemizden hizmet almaya gelen her yurttaşımızın buradan memnuniyetle ayrılmasını sağlayacağız. Hepimizin eksikleri olabilir ama bu eksiklikleri birlikte alacağımız eğitimlerle tamamlayıp, daha donanımlı bireyler olarak halkımıza hizmet edeceğiz” SORUMLULUK BİLİNCİYLE GÖREV YAPACAĞIZ

Belediye bünyesinde görev yapan herkesin sorumluluklarının bilincinde olarak, kamu hizmetine uygun bir şekilde çalışması gerektiğini de kaydeden Emrah Kozay, personelinin Ramazan Bayramını da kutladı. Kozay ve meclis üyeleri daha sonra belediye çalışanlarıyla tek tek bayramlaştı.


Anahtar Kelimeler: KOZAY PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.6° / 15.6°