Kupa Çavdarlı’nın
Manşet Haber 18.06.2013 01:36:00 0

Kupa Çavdarlı’nın

Kupa Çavdarlı’nın

Adana Atlıspor Kulübü, Türkiye Binicilik Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri  kupalı ve para ödüllü yarışmalar gerçekleştirildi.

atli_kupaGaranti  Bankası’nın sponsorluğunda, tamamen yenilen Atlıspor Kulübü’nde halka yarışmaların ikinci günü gerçekleştirilen Teknik Metal Kupası yarışmasını Adana Atlıspor Kulübü’nden Gökçe Güven kazandı. Günün ikinci yarışmasında OTOKOÇ Kupası’nı  ise  Bursa Atlıspor Kulübü’nden Taha Yedikardeş kazandı. Ödüllerini, Binicilik Federasyonu Başkanı Tunç  Çaba,   Binicilik Federasyonu  Yönetim Kurulu Üyesi  A.Taşkın Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Atlıspor Kulübü Başkanı Namık Kemal  Güngören  verdiler.

Valilik Kupası yarışmasını, Benhur Çavdarlı kazandı. Kupasını Adana Valisi Hüseyin Avni  Coş verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nı  Oktay Sezek elde etti. Kupasını, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan verdi.

Bu arada, etkinliği, Atlıspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri,  Nail Aktaş, Necati İdilman, Süleyman Baş, Rıdvan Söyler ile Akdeniz Oyunları Adana Koordinatörü Vedat Kahyalar, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri, Adana Büyükşehir Belediyesi Müfettişi Tuncer Akdoğan,  Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Uyanık  izledi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

26.7° / 14.1°