Tarih: 05.09.2016 09:15

KUPA SAHİBİNİ BULDU

Facebook Twitter Linked-in

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı Belediyesi ve Karaisalılılar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 5. Geleneksel Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası sona erdi.

Başlama vuruşunu MHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın yaptığı turnuvada dereceye giren takımlara kupaları CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer,  Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan verdi.tumer_karaisali_futbol (3)

5. Geleneksel Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvasında şampiyon olan Turuncu takıma kupasını ve futbolculara madalyalarını veren CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, “En zor zamanlarda kardeşliğimizi pekiştirecek en önemli unsur spor” dedi.karaisali_futbol_turnuva_koyler

Tümer, adı yazılı forma için Karaisalılar Dernek Başkanı Sadi Çetin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek,  “Spor, din, dil, ırk, renk ayrımı gözetmeksizin insanların birbirleriyle dostluk ve kardeşlik bağlarıyla kenetlenmelerini sağlıyor. Köyler arası futbol turnuvası en ücra köşelerde yaşayan vatandaşlarımızı bir araya getirmesi bakımından son derece önem taşıyor.” şeklinde konuştu.tumer_karaisali_futbol (3) tumer_karaisali_futbol (1)

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —