Leman Kültür 11. Şubesini Adana’da açıyor
Manşet Haber 30.11.2012 13:42:33 0

Leman Kültür 11. Şubesini Adana’da açıyor

Leman Kültür 11. Şubesini Adana’da açıyor

Türkiye’nin en büyük Cafe Restaurant ve Bar gruplarından biri kabul edilen ve her gittiği şehrin eğlence yaşamına yüksek bir kalite standartı getirerek kentin en değerli markalarından birine dönüşen Leman Kültür 11. Şubesini Adana’da açıyor.

Farklı konseptiyle dikkat çeken ve İstanbul, Ankara Bahçelievler, Ankara Çayyolu, Eskişehir, Antalya, Bursa, İzmir Alsancak,  İzmir Bornova, Yalova, Samsun, Edirne ve Bodrum’dan sonra 13’uncu şubesini 1 Aralık 2012 günü Adana Adnan Kahveci Bulvarında açacak olan Leman Kültür şehrin eğlence hayatına da büyük bir zenginlik getirecek.

Leman Dergisi'nde yer alan karikatürlerle dekore edilen Leman Kültür Adana'nin menüsünde, 'Bezgin Bekir', 'Şansımı denemek istiyorum', 'Karışık ekonomik kriz tostu', 'Sen de mi Brütüs Salata', 'Timsahın gözyaşları', 'Yahşi Batı Texas Biftek', 'Dağ bayır baharatlı antrikot' ve 'Timsah bayıldı' adlı yemekler dikkat çekiyor.



“Isparta, Muğla, Aydın, Denizli ve Çanakkale öncelikli olmak üzere üniversite olan her şehir de şube açmak için çalışmalarını hızla sürdürdüklerini söyleyen Leman Kültür Ceo’su Kemal Şentürk asıl amaçlarının ise Leman Kültür ve Türkiye’yi dünyaya tanıtmak olduğunu belirtti.

Leman Kültür Adana Şubesi Beyazevler Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, Çukurova Residence No: 50/A Çukurova – Adana adresinde hizmet verecek.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°