LEZZET FESTİVALİ ADANA’DA LEZZET TRENİ İLE BAŞLADI
YAŞAM 10.10.2025 16:42:00 0

LEZZET FESTİVALİ ADANA’DA LEZZET TRENİ İLE BAŞLADI

Adana’da bu yıl 9’ncusu düzenlenen Uluslar arası Lezzet Festivali, Lezzet Treninin Pozantı Belemedik ve Varda Köprüsü turu ile başladı

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, festivalin ilk gününde davetlilerle birlikte Lezzet Treni ile Belemedik’e gitti. Lezzet yolculuğunun ilk durağında yurtdışı ve çeşitli kentlerden gelen davetlilere Belemedik manzarasında Adana’nın yöresel tatlar ikram edildi. Davetliler  Adana mutfağının zengin çeşitlerini tadarken,  renkli görüntülere sahne oldu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, “9. Uluslararası Adana Lezzet Festivalimiz başladı. Festivalimizin ilk gününde; Valimiz  Yavuz Selim Köşger ve değerli misafirlerimizle birlikte  Lezzet Treni yolculuğumuz Belemedik ile başladı.  Belemedik’te Adana’mızın yöresel lezzetleriyle dolu dolu bir kahvaltı, doğanın güzelliği, tarihin ihtişamı ve Adana mutfağının benzersiz tatlarıyla birleşerek festivalimizin ruhunu en güzel şekilde yansıttı. Herkesi bu hafta sonu Lezzet Festivalimize, Adana’nın eşsiz lezzetlerini keşfetmeye davet ediyoruz.” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

25.9° / 15.8°