M1 ADANA’DA YAZ ETKİNLİKLERİ
SPOR 30.06.2021 01:19:23 0

M1 ADANA’DA YAZ ETKİNLİKLERİ

M1 ADANA’DA YAZ ETKİNLİKLERİ

M1 Adana AVM , bu yaz boyunca hafta içi ve hafta sonlarında yetişkinler, gençler ve çocuklar için düzenlediği çeşitli spor, müzik ve eğitici etkinliklerle Adana'nın sosyal yaşantısına renk katmaya devam edecek.
19 Haziran’da başlayan canlı müzik etkinliği yaz boyunca her hafta sonu 18:30-20:00 saatleri arasında devam edecek. Ayrıca Kurban bayramın da akustik canlı müzik programı bayram boyunca her gün gerçekleştirilecek.
EROL GÜNCEK EŞLİĞİNDE AÇIK HAVADA SPOR ETKİNLİKLERİ

01 Temmuz Perşembe gününden itibaren Ağustos sonuna kadar her hafta Salı ve Perşembe günleri açık havada spor etkinliği yaz boyunca en çok ilgi görecek etkinliklerden biri olacak. Alanında uzman eğitmen Erol Güncek eşliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler başvuru ile sınırlı sayıda kişinin katılımı ile yapılacaktır. Bu eğlence ve sporun bir arada olduğu gençler ve yetişkinlere yönelik program içerisinde “zumba” , “fonksiyonel antrenman”, “Sandalye ile antrenman”, “su şişesi ile antrenman” yanında boy eğlenceli aktiviteler M1 Adana ziyaretçilerini bekliyor.
Temmuz-Ağustos boyunca her hafta sonu Çocuk Atölyeleri.
M1 Adana, düzenlediği atölye çalışmaları ile de minik konuklarının hayal dünyalarının sınırlarını zorlamalarına imkan tanıyor. Bu yaz M1 Adana’da Çocuklar Çocuk Atölyesi'nde kendi oyuncaklarını tasarlayacak. Minikler Atölyelerde uzman eğitmenler eşliğinde eğlenceli saatler geçirirken, aileleri de M1 Adana’da kaliteli ve keyifli alışverişin tadını çıkaracak. 2 ay boyunca her hafta sonu 14:00 - 20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek atölye çalışmalarından, M1 Adana'nın mobil uygulamasını telefonuna indiren tüm ailelerin 4-12 yaş gurubundaki çocukları ücretsiz faydalanabilecek.

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz, “M1 Merkez Adana AVM’de kurulduğu günden bu yana ziyaretçilerimizi eğitim ,sosyal içerikli aktiviteler ,organizasyonlar yanında eğlendirici aktiviteler ile yıl boyunca buluşturuyoruz. Bu yaz boyunca da yetişkinler, gençler ve çocuklarımızı unutmadık. Bir yılı aşkın süredir adeta hapis gibi yaşadığımız Kovid tedbirleri dönemi sonrası 7’den, 70’e bunalan halkımızın yaz süresince bu etkinliklere katılarak normalleşmeye adım atmasına sunacağımız katkımız bizi mutlu edecektir.” Dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°