Tarih: 19.02.2014 11:42

Madalyalı Atlet Şampiyonaya Adana’da Hazırlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

milli_atletAtletizm Milli Takımı Antrenörü Süleyman Altınoluk, 7-9 Mart tarihleri arasında Polonya’nın Sopot Kenti’nde gerçekleştirilecek “Dünya Salon Şampiyonası” için hava koşulları ve tesisleri mükemmel olan Adana’da hazırlanacaklarını söyledi.

Altınoluk, 2012 Londra Olimpiyatları’na da Adana’da hazırlandıklarını anımsatarak, Kenya’da gerçekleştirdikleri ve yeni döndükleri kamptan memnun olmadıklarını, Adana’nın kendilerine uğurlu geldiğini ve çalışma koşullarının çok iyi olduğunu kaydetti. Altınoluk, şöyle devam etti:

“2012 Olimpiyat Oyunlarına da Adana’da hazırlanmıştık. Rakım çalışmalarını Kayseri Erciyes’te, diğer çalışmaları da Adana’da gerçekleştiriyoruz. Polonya’da gerçekleştireceğimiz Dünya Salon Şampiyonası’na hava koşulları, kamp eğitim merkezleri, yatakhanesi, saunası, fitness salonu, yemekhanesi mükemmel olan Adana’da hazırlanacağız. Burası ev ortamında, 5 yıldızlı otel konforunda harika bir tesis. İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Kamp Eğitim Merkezi personeline teşekkür ederiz.”

-“4 SPORCUDAN DA MADALYA BEKLİYORUM”-

2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda 1500 metrede gümüş madalya kazanan, Avrupa ikincisi, Balkan Şampiyonu Gamze Bulut’un performansının zirvesinde olduğunu ifade eden Altınoluk, “Gamze’de Adana’yı çek seviyor. Buradaki çalışma ortamını beğeniyor. Yakın hedefte Polonya’da gerçekleştirilecek Dünya Salon Şampiyonası’nda Gamze’nin yeni bir madalyaya kavuşacağına inanıyorum” dedi.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —