Tarih: 09.05.2013 21:27

Manisa maçı bilet fiyatları açıklandı

Facebook Twitter Linked-in

Pazar günü oynanacak olan Adanaspor-Manisaspor maçının bilet fiyatları açıklandı.

asmac_tribunKulübü tarafından yapılan açıklamaya göre, kale arkası 5 TL, maraton: 10 TL, kapalı üst 20 TL , kapalı alt:15 TL, misafir takım 5TL’den satışa sunulacak. Maç biletleri Pazar günü sabah 09:30’da satılacak.Seyirci girişi ise 12:30’da başlayacak.

Yetkililer girişlerde sıkıntı yaşanmaması için taraftarların erkenden stada gelmeleri konusuna uyarıda bulundular.

MBİLLA İDMANA ÇIKMADI

Turuncu Beyazlı takımda Mbilla’nın durumu halen belirsizliğini koruyor.Dün yapılan çalışmada yer almayan golcü futbolcu bugünde antrenmanı kenardan izledi.Tedavisi süren Mbilla’nın durumu maç saati belli olacak.

Karşıyaka maçında sakatlanan Özgür Bayer koşulara başladı. Arka adalesinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun bu hafta oynanacak olan maçta forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, ligin son maçında bir anlamda Final oynayacaklarını ve taraftarın desteğini çok önemli olduğunu söyledi. Tek düşüncelerinin Play Off’a çıkmak olduğunu söyleyen Uzel’’  Saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. Taraftarımız bu önemli günde bizi yalnız bırakmayacaktır. Maç sonunda coşkuyu hep birlikte yaşamak en büyük dileğimizdir’’dedi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —