Marketlerde Zabıtadan Ramazan Denetimi

29.06.2014 13:35:31

Marketlerde Zabıtadan Ramazan Denetimi

zabita_buyuksehir_market_denetimi (3)Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na Zabıta Ekipleri, Ramazan ayına girilmesi nedeniyle gıdaların sağlıklı bir şekilde tüketiciye ulaşması için şarküterilerde denetim gerçekleştirdi.

Zabıta Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, gıda ürünlerinin vatandaşa ulaşmasında olumsuzluklara meydan verilmeyeceği, Adanalıların huzurlu, sağlıklı ve hijyen kurallarına uygun alışveriş yapmalarının amaçlandığı ifade edildi. Açıklamada şöyle denildi:

“Zabıta ekiplerimiz kontrollerini Ramazan ayı boyunca devam ettirecek. Gıda Üretim Yasası’na uygun hareket etmeyen iş yerleri ve imalathanelerde gerekli uyarılarda bulunuluyor.  Ayrıca denetimlerimizi esnafımızı zor durumda bırakmak için değil, evine yiyecek götüren vatandaşların hijyenik koşullarda üretilmiş gıdaları  tüketebilmeleri için yapıyoruz. Bu denetimler esnasında işletmelerin ve vatandaşlarımızın gösterdiği anlayış için teşekkür ederiz.”zabita_buyuksehir_market_denetimi (5)



1

ÇAMUR KURUTMA TESİSİ 8 AY İÇİNDE DEVREYE GİRİYOR

2

KARATAŞ TARIMA DAYALI SU ÜRÜNLERİ VE SERA OSB DEĞERLENDİRİLDİ

3

ALTIN KOZA FESTİVALİ 22 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

4

BİLGİÇ: ÇUKUROVA EMEĞİN VE ÜRETİMİN SEMBOLÜDÜR

5

“NİSAN AYINDA MARKETTE 39 ÜRÜNÜN 28’SİNDE FİYAT ARTIŞI, 11’İNDE İSE FİYAT AZALIŞI GÖRÜLDÜ