MHP ADANA ADAY ADAYI LİSTESİ AÇIKLANDI
Manşet Haber 26.03.2023 14:30:28 0

MHP ADANA ADAY ADAYI LİSTESİ AÇIKLANDI

MHP ADANA ADAY ADAYI LİSTESİ AÇIKLANDI




Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı,14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde 14 Mart 2023 tarihinde başlayan ve 21 Mart 2023'te sona eren başvuru sürecinde Adana seçim bölgesi için 47 kişinin başvurusunun kabul edildiğini açıkladı.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaptığı açıklamada, 'Ülkemizin, milletimizin 'Kader seçimi' olarak kabul edilen ve bu manada 'Asrın seçimi' şeklinde de nitelendirilen 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde partimizden milletvekili aday adayı başvuruları sonuçlandırılmıştır. Genel Merkezimizin ve teşkilatlarımızın yaptığı titiz bir değerlendirme sürecinin ardından Adana seçim bölgesinden 47 kişinin başvurusu kabul edilmiştir.' dedi.
Yusuf Kanlı,  aday adayı listesinde niteliğin ön planda olduğunun görüldüğünü, eğitimci, gazeteci, avukat, eczacı, sendikacı, doktor, esnaf, çiftçi, mühendis, subay, emekli, memur, bürokrat ve benzeri meslek dallarıyla iştigal eden aday adaylarından oluşan listenin toplumun tüm katmanlarını yansıttığını kaydetti. Kanlı, “Önümüzdeki kısa seçim döneminde adaylarımızla, aday adaylarımızla, tüm teşkilatlarımızla sahada olacağız ve şehrimize, ülkemize hizmet için milletimizin iradesine başvuracağız. Seçimin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum.' dedi.





MHP'nin Adana Milletvekili aday aday listesi şu isimlerden oluşuyor:







Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°