MHP ADANA ADAY ADAYLARI BİRARADA
Manşet Haber 29.03.2023 13:56:44 0

MHP ADANA ADAY ADAYLARI BİRARADA

MHP ADANA ADAY ADAYLARI BİRARADA






Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, aday adaylarıyla düzenlediği toplantıda, seçim sürecindeki mevcut çalışmaları, izlenecek yol haritasını, uyulacak kuralları ve yapılacak çalışmaları anlattı.





MHP İl Başkanlık Divan Üyelerinin de katıldığı toplantıda 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylarıyla bir araya gelen İl Başkanı Yusuf Kanlı, aday adaylarına seçim sürecindeki mevcut saha faaliyetlerini, izlenecek yol haritasını, uyulacak kuralları ve yapılacak çalışmaları anlattı. 14 Mayısa kadar yapılan her çalışmada söylem ve eylem birliğinin önemine vurgu yapan Kanlı, “Genel Merkezimizi ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi çok iyi ve çok sıkı takip etmeliyiz.” mesajı verdi. Kanlı, “İşte 14 Mayısta yapılacak seçimlerde unutulmamalıdır ki MHP ve Cumhur İttifakı kazanırsa Türkiye kazanacak, Türk-İslam Dünyası kazanacak; kaybederse Türkiye kaybedecek, Türk-İslam Dünyası kaybedecek. Dolayısıyla sadece bizlere değil, tüm milletimizin her ferdine düşen önemli görevler ve sorumluluklar düşmektedir.” dedi.





Adana’da teşkilatlar, bağlı kurum ve kuruluşlarla istişare süreciyle yapılacak yoklamada ortaya çıkacak tercihin MHP Genel Merkezi’ne sunulacağını ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin takdir ve olurlarıyla nihai listenin oluşacağını belirten MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Yaşadığımız süreçte listede sıralamanın da, listede olup olmamanın da fark etmediği gerçeğini bildiğinize eminim. MHP’nin Adana’da büyük bir potansiyeli var ve bize düşen bu potansiyeli daha da artırmaktır.” şeklinde konuştu.





1 Nisanda aday adayı tanıtım toplantısı yapılacak





Başkan Yusuf Kanlı, 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı’nın 1 Nisan 2023 tarihinde saat 13.30’da Sarıçam Kültür Merkezi’nde düzenleneceğini bildirdi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

21.7° / 13.4°