Tarih: 10.07.2019 16:35

MHP İŞÇİ ÇIKIŞLARI DOSYASINI VALİ DEMİRTAŞ’A VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu Üyeleriyle Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesindeki işçilerin sorunlarını paylaştı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı 'Her ilde, birçok ilçede, büyük kurumlarda olduğu bilinen uçuk bankamatikçi örneklerini kamuoyuna sunarak, algı üreterek, gerçek emekçilerin sorunu gizlenemez.'dedi.
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ'den iş akitleri tek taraflı olarak topluca fesh edildiğini iddia ettiği işçilerin sorunlarını Vali Mahmut Demirtaş' a iletti. İl Başkan Yardımcıları Şevki Kaya, Alev Ataş ve Burhan Kızıl ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Avcı, iki hafta önce başlatılan toplu çıkışlar hakkında bilgi verdi.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Avcı 'İşinden aşından olan çok sayıda insan var. Bu mesele Adana'nın meselesi. Emekçilere hukuki çerçevede meşruiyet içinde destek olmaya çalışıyoruz. Her ilde, birçok ilçede, büyük kurumlarda olduğu bilinen uçuk bankamatikçi
örneklerini kamuoyuna sunarak, algı üreterek, gerçek emekçilerin sorunu gizlenemez.' şeklinde konuştu.
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve beraberindeki heyet, Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ı da ziyaret etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —