Tarih: 11.10.2013 01:42

MHP Seyhan Adayı Erdoğan Mı?

Facebook Twitter Linked-in

ahmet_erdogan1MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Erdoğan, seçim çalışmaları için “Gönüllüler Ordusu” kurdu. Seyhanlı kadınların yemeğinde Hüseyin Sözlü’nün de bulunması siyasi kulislerde “MHP’nin Seyhan Adayının Ahmet Erdoğan” olarak yorumlanmasına neden oldu.

Ahmet Erdoğan’ın Seyhan’da ‘İyi, güzel, çağdaş, dürüst ve adil hizmet’ sloganı ile 120 kişiden oluşan kadın gönüllüleri oluşturdu. Kadınlar  destek amacıyla Ahmet Erdoğan’a yemek vererek bir araya geldi. Yemekte MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü de hazır bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, memleketin içinde bulunduğu büyük sıkıntılara dikkat çekerek herkesin, her vatandaşın sorumluluklar yüklenmesinin milli bir görev olduğunu vurguladı. Üç dönemdir Ceyhan Belediye Başkanı olarak hizmet verdiğini anlatan ve şimdi de makam ve mevki için aday olmadığını belirten Sözlü “Bu kardeşiniz, rahat koltuğa değil riske talip olmuştur. Adanalı hemşehrilerimizin, Seyhanlı kardeşlerimizin destekleriyle her sorunu çözeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

ERDOĞAN: DESTEĞİNİZ ÇOK ÖNEMLİ

Yemeğe eşi Zühal Erdoğan ile birlikte gelen MHP Seyhan Belediye Başkan Aday  Adayı Ahmet Erdoğan, ‘Kadın gücü’ne vurgu yaptı, “Türk tarihinin altın sayfaları her zaman kadınlarla birlikte yazılmıştır. Seyhan’da da yeni bir çığır açmak istiyoruz. Seyhan’ı ilmik ilmik, nakış nakış dokumak için göreve talip olduk. Bunu ancak sizlerle birlikte yapabiliriz. Kadının olmadığı yerde estetik, zarafet olmaz. Dolayısıyla verdiğiniz desteğin önemi ve kıymeti çok büyüktür” ifadesini kullandı.

BAŞINIZI YERE EĞDİRMEYECEĞİZ

Erdoğan “Şuna inanın, şunu bilin ki; verdiğiniz destek asla istismar edilmeyecek, sizin başınızı yere eğdirecek bir icraatımız asla olmayacaktır. Ve şurası da çok mühimdir ki, bizim başarımız başkalarının mağlubiyeti olmayacaktır. Oy verenin de oy vermeyenin de hizmetinde olacağımızın sözünü veriyorum.” diye konuştu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —