MHP’DE İLK GRUP TOPLANTISI
SİYASET 14.04.2024 14:23:00 0

MHP’DE İLK GRUP TOPLANTISI

Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Ak Parti’yle birlikte Cumhur İttifakı olarak Adana’ya hizmete devam edeceğiz. ”dedi

MHP, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimi sonrası Büyükşehir Belediye Meclis Grup Toplantısının ilkini gerçekleştirdi.

İl Başkanı Yusuf Kanlı başkanlığında yapılan toplantıya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan ile Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı. 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 31 Mart’ta yapılan seçimde Cumhur İttifakı olarak Adana’da 2’si merkez olmak üzere toplam 4 belediye başkanlığı kazandıklarını, yine Cumhur İttifakı olarak Büyükşehir Belediyesi’nde toplamda 28 belediye meclis üyeliği elde ettiklerini belirtti. Kanlı, “Halkımızın iradesine elbette saygılıyız ve bu iradeyi başımızın üstünde taşırız. Bize emanet edilen belediye sayısına ve belediye meclis üyesi sayısına bakmadan MHP olarak, Ak Parti’yle birlikte Cumhur İttifakı olarak Adana’ya hizmete devam edeceğiz. Nicelikten çok niteliğin öne çıkacağı bu dönemde yerelde ‘Önce Adana’ demeye ve Cumhur İttifakı’mızın gücüne güç katmaya devam edeceğiz.” dedi.


Anahtar Kelimeler: TOPLANTISI

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 18.3°