“MHP’nin her kesime sözü var”
Manşet Haber 19.10.2015 13:41:00 0

“MHP’nin her kesime sözü var”

“MHP’nin her kesime sözü var”

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili adayı İşadamı Cahit Öztok,  MHP iktidarında vatandaşın da, esnafın da yüzünün güleceğini söyledi.

ostok_19ekim (2)MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran ve parti yöneticileri ile ilk olarak Çukurova Açık Oto Pazarı’na giden MHP Adana Milletvekili adayı İşadamı Cahit Öztok, burada vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi. Milletvekili adayı Cahit Öztok, ülke ekonomisinin her geçen gün kan kaybettiğini belirterek “İşçi, memur perişan, ülkemizdeki yoksul sayısı her gün daha da artıyor. İşsizler ordusuna her gün yenileri ekleniyor. İktidar, uyguladığı yanlış ekonomi politikaları ile bir taraftan üretimi bitiriyor, diğer taraftan da ülkeyi dışa bağımlı hale getiriyor. İşte bunun için 1 Kasım’da yapılacak seçim önemli. Bu kötü gidişe dur demek için herkesi, tüm vatandaşlarımızı, yurttaşlarımızı oy kullanmaya ve tercihlerini MHP’den yana yapmaya davet ediyorum” dedi.

Buradan sosyete pazarına geçen MHP Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, vatandaşların ve esnafın büyük ilgisi ile karşılaştı. Partisinin seçim bildirgesindeki detaylarla ilgili esnafa ve vatandaşlara bilgi veren Cahit Öztok şunları söyledi:

ostok_19ekim (3)“Bizim iktidarımızda, yabancı sermayenin ve yurtiçindeki yatırımların istihdam artırıcı alanlara yönlendirilmesi sağlanacak. Kendi işini kurmak isteyen üniversite ve meslek eğitimi alan gençler desteklenecek. Askerlik hizmetini yerine getiren gençlerin iş kurabilmeleri amacıyla yatırım projelerinin özelliklerine ve mali boyutuna göre, yarısı hibe olmak üzere 50 bin liraya kadar girişimcilik kredisi verilecek.

YOKSULLUKLA MÜCADELE

Kolay kazanç sağlayan ve istihdam öngörmeyen rant ekonomisine son verilecek ve kaynakların üretimi teşvik edecek şekilde kullanılması sağlanacak. Vergi tabana yayılacak, yoksul kesimin vergi yükü hafifletilecek, uygulanacak transfer politikalarıyla yoksul ve yoksullaşma riski taşıyan kesimin millî gelirden daha fazla pay almaları sağlanacak.

SOSYAL YARDIMLAR

ostok_19ekim (1)Halen her ne ad altında olursa olsun taşıdığı şartlar itibariyle sosyal yardım ve destek alan hiçbir vatandaşımızın aldığı yardım ve destek kesilmeyecek, MHP iktidarında bu yardımlar aynen devam edecek. Her aileden bir kişiye iş imkânı ya da 700 TL ‘Aile Desteği’ verilecek. Her ailenin en az bir ferdine iş imkânı sağlanacak”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°