Mimarlardan, CHP’ye ziyaret

9.01.2013 11:21:36

Mimarlardan, CHP’ye ziyaret

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı ve oda yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Orhan Sümer’i ziyaret etti.

CHP İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyarette, bir süre önce Büyükşehir Belediye Meclisine sunulan Büyükşehir İmar Yönetmeliği Tasarısı’nın bir an önce Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edilmesi için destek isteyen Bekir Kamışlı, “Hazırlanmasında payımız olan bir yönetmelik bu. 2010 yılında başlayan bir süreç. Adana’da imar planları kilitlenmiş durumda. 701 üyesi olan bir odayız ve üyelerimiz bürolarını kapatma konumuna geldi. İmar tadilatları geçmiyor meclisten. Oysa daha önce Adana’nın betonlaşmasına neden olan bir yönetmelik geçmişti meclisten ve halen yürürlükte. CHP’den, sizlerden ricamız, meclis üyelerinizin diğer partilerin belediye meclis üyelerini ikna ederek, imar yönetmeliği taslağının meclisten geçmesini sağlamanız” dedi.

chpmimar_ziyaretCHP İl Başkanı Orhan Sümer de, CHP olarak belediye meclislerinde olup bitenlerle ilgili çok titiz olduklarını,  gündem maddelerinin üzerinde teker teker durduklarını anlatarak, CHP grubunun bu konularda tek ses, tek yürek olacağını belirtti. Sümer, Bekir Kamışlı ve oda yönetim kurulu üyelerini, CHP grup toplantısına katılmaya ve görüşlerini orada da gündeme getirmeye davet etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Mehmet Esendemir de, Bekir Kamışlı ve arkadaşlarını dinleyerek, imar yönetmeliği taslağıyla ilgili görüşlerini açıkladı, soruları yanıtladı.



1

TANBUROĞLU: KAZANAN ADANA OLDU

2

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

3

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

4

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

5

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM