Tarih: 19.06.2016 20:02

MMO'dan Adana'da Sanayileşme ve Çevre Sempozyumu

Facebook Twitter Linked-in

Adana(Ulus)--TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından 2017 yılı ekim ayında gerçekleştirilmesi planlanan 2. Çukurova Sanayileşme ve Çevre Sempozyumu hazırlıklarına başlandı.mmo_sanayi-kavi

Çukurova Sanayileşme ve Çevre Sempozyumu düzenleme kurulu ilk toplantısını MMO Adana Şubesi’nde yaptı. MMO Adana Şube Başkanı Hasan Emir Kavi’nin başkanlık ettiği sempozyum düzenleme kurulunu Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay’dan ilgili tüm kurumların oluşturacağı bildirildi.mmo_sanayi-kavi (1)

MMO Adana Şube Başkanı Hasan Emir Kavi, ilki MMO Adana Şube tarafından 2007 yılında yapılan Çukurova’da Sanayi ve Çevre Sempozyumu’nun ikincisinin hazırlıklarına başlandığını ifade etti. Kavi, “2017 yılının Ekim Ayında yapılması planlanan sempozyum için Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay illerinden ilgili tüm kurumların düzenleme kurulunda yer alması için çalışmalara başlandı. Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi bölgemizin durumuna dikkat çekecek yeni bir çalışmanın yine öncülüğünü üstlenmiştir.” dedi.mmo_sanayi-kavi (2)

MMO Adana Şube Başkanı Hasan Emir Kavi,  sempozyum düzenleme kurulu ilk toplantısında sempozyumun geçmiş çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Kavi, “Çukurova’ da sanayileşmeyi, tarımı ve bu faaliyetlerin çevresel boyutunu bütünlük içinde değerlendirerek, bölgenin bugününü ve yakın geleceğini kamusal çıkarlar ve toplumsal amaçlar açısından ele alacağız.” şeklinde konuştu.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —