MMO’DAN KURS ÇAĞRISI
Manşet Haber 2.03.2017 15:01:06 0

MMO’DAN KURS ÇAĞRISI

MMO’DAN KURS ÇAĞRISI

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası (MMO) Adana Şube Başkanı Hasan Emir Kavi ve Şube Sekreteri Hüseyin Kalantar, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti.
ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı Sait Güleç ve Yönetim Kurulu Üyesi Süreyya Uri Aksoy’la görüşen Kavi ve Kalantar, basının Türkiye’deki demokrasi bilincinin
içselleştirilmesinde önemli bir yeri olduğunu kaydetti, ÇGC’nin yeni yönetimine başarılar diledi.
Odanın mesleki kursları hakkında bilgiler veren Şube Başkanı Kavi, Adana Yeni Sanayi Sitesi’nde hayata geçirdikleri ‘Uygulamalı Eğitim Merkezi’nde eğitimlerin başladığını, dileyen herkesin bireysel ya da kurumsal başvuruda bulunabileceğini belirtti.
Merkez bünyesinde iş makinası, kaynak, doğalgaz ve kalorifer tesisat, hidrolik pnömatik, montaj ustalığı, makine bakımı, tavan vinci, iş makinası operatörlüğü gibi kursların verildiğine işaret eden Kavi, asansör montaj ve bakım kursu hazırlığının da son aşamaya geldiğini söyledi.
Mesleki Yeterlilik Kurulu’nun belirlediği cüzi bir ücret karşılığında kurslara başvuruda bulunulabileceğini dile getiren Kavi, MMO’nun Gaz Sızdırmazlık İstasyonu’nun da aynı yere taşındığını ifade etti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°