MURAT SANCAK BIRAKIRSA NE OLUR?
Manşet Haber 11.10.2022 23:52:17 0

MURAT SANCAK BIRAKIRSA NE OLUR?

MURAT SANCAK BIRAKIRSA NE OLUR?

Olacaklar belli, bu maliyetlerin altından kalkacak babayiğitler olmayınca takım yine eskisi gibi 3.lige kadar düşer. Hatırlayın İslahiyesporla oynamıştı ve deplasman giderini ödemekte zorlanan bir takımdı.
Bunlar Tarihte yaşananlar, fakat tarihte güzel yaşananlarda vardı. Şimdi geçen gün Murat Sancak bir açıklama yapmıştı, bir konsorsiyum olabilir devretmeye hazırım. Fakat aynı Murat Sancak yerel medyayı toplayıp, kapıları kapatıp kimse benden önce çıkamaz deyip, ölene kadar ADS Başkanıyım demişti! Hatta benden sonra oğlum Başkanlığı devam ettirecek demişti.
Şu sözünde unutmamak gerek, '7.çocuğum kadar seviyorum ADS'yi'.
Peki,
Şimdi ne oldu Murat Sancak bu kararından vazgeçti? İçeride neler oluyor, sorun sadece hakemlerin yanlı tutumu mu?
Sanmıyorum,
Hakemler daha öncede yanlı tutumları vardı, o zaman nedir sorun?
Basının emektarı Rifat Söylemez herkesi ADS için yardım kampanyası başlatmıştı, bildiğimiz söylemez Murat Sancak la iyi ilişkileri olan bir gazeteci, Sancak’ın bu konudan haberinin olmaması mümkün değil. Yani sorun acaba para mı?
Sancak her defasında aile şirketi olduğunu harcamaların hesaplı olduğunu söylüyordu. Geçen gün yine bir Basın açıklamasında ' bir milyar para harcadım' diyordu Sancak.
Şimdi bu kadar büyük bir parayı kim verir?
Aslında, Murat Sancak'ın başkan olup para harcaması en çok Büyükşehir Belediye Başkanını rahatlamıştı. Geriye dönün Belediye kapısında yatan Başkanları unutmayın. Eski Belediye Başkanı Aytaç Durak, bir söyleşide ADS için makamda 100 bin lira veriyorum, sulara gidene kadar 50 bin liraya düşüyor diyordu!
Konuya buradan bakarsanız Murat Sancak bir kahraman, ne kadar ADS üzerinden sülüklük yapanlar temizlendi. Fakat ben hep meslektaşlarıma şu yönden tartışma yaşadım, ADS'nin geleceği çok sağlam değil demiştim. Neden belli değil mi? her hükümetin kendi zengini olur, gerçi (Sancak ailesi bu Hükümet ten öncede zengindi) , eğer Hükümet değişirse ilk onlar yara alır demiştim. Örnek mi?
Uzanlar dönemindeki Adana Sporu hatırlayın Cem Uzan önüne geleni takıma alıp bir kaç yıl başarı sağlamıştı. İki takımın kaderi birbirine çok benziyor değil mi?
Gerçi ADS henüz bu olayı yaşamadı, yaşamasında ama bu risk var. Sonra ben hep şuna itiraz ettim alt yapıya şu harcandı, uçakla Almanya'ya gidiyor laflarından sonra bir tane alt yapıdan oyuncu oynamaması düşündürücü. Şimdi her şey güzel gidiyor gibi görünürken Başkan içinde neler yaşıyor kimse bilmez. Tarih dedim de şunu da eklemek gerek 1.ligde oynarken takımda en az 7 Adana'lı futbolcu oynardı, şimdi bir tane yok, gerçi Başkan olacak bir tane Adanalı da yok, neleri kaybetmiş bu kent onu da irdelemek gerek.
Evet Murat Sancak bırakma kararı alırsa önce Büyükşehir Belediye Başkanı çok üzülür, birde Sancak için hiç olumsuz yazı yazmayan medya elemanlar üzülür gibime geliyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°