Mustafa Tuncel'in adını kimler kullanıyor?

24.08.2013 00:18:01

Mustafa Tuncel'in adını kimler kullanıyor?

Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Adana Demirspor kulüp Başkanı Mustafa Tuncel son günlerde Adını kullanarak iş yapmak isteyenlere itibar edilmemesini isteyerek, 'Gerek bürokratlar gerekse iş çevreleri dikkatli olsun ve adımı kullananlara inanmasınlar.' uyarısında bulundu.

Tuncel, yıllarca siyasetin içinde olduğunu Adana’da en uzun süredir meclis üyeliğini kendisinin yaptığını belirttiği açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“ Ben sosyal bir insanım siyasetçi ve spor adamı kimliğimle çok geniş bir çevrem var. Bu yüzden yanıma gelen giden çok insan vardır. Herkesin bana işi düşer kanunlar çerçevesinde yardımcı olmaya çalışırım ancak hiçbir bürokrata ya da beni tanıyan çevrelere yasalara aykırı bir talebim asla olmadı, olmazda.

Son günlerde bazı kişilerin iş yapmak için adımı kullandıklarını duyuyorum. bu duyumlarım gerçekte olabilir, dedikoduda. Ancak ben tüm bürokratlara, tanıdığım ya da beni tanıyan iş çevrelerinden ricam adımı kullanan şahıslara itibar etmesinler.  Adımı kullanarak talepte bulunan olursa, basın danışmanım Abdurrahim Haklıkul'a Büyükşehir Belediyesinden veya Demirspor kulübünden ulaşabilirler. Vereceğiniz bilgiler doğrultusunda yasal takip için şikayette bulunacağım.'ads_taraftar_tuncel



1

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

2

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

3

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

4

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

5

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR