NACAR: BELEDİYE İŞÇİLERİMİZ BİZE EMANET
SİYASET 8.03.2024 19:10:00 0

NACAR: BELEDİYE İŞÇİLERİMİZ BİZE EMANET

AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir ile birlikte Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde bir araya geldiği işçilere, “Hiç merak etmeyin bana emane

AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir ile birlikte Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde bir araya geldiği işçilere, “Hiç merak etmeyin bana emanetsiniz” dedi.

Dr. Halil Nacar, sabahın ilk ışıkları ile birlikte Temizlik İşçileri ile bir araya geldi, çorba içti, sohbet etti.  Nacar, “Sizlerle sabah burada mesaiye başlamaktan çok mutluyum. Sizleri emanet alacağız inşallah sizlerle birlikte Yüreğir’imizi daha iyi yerlere götüreceğiz. İnşallah seçimleri kazandığımızda Yüreğir’e yapacağımız tüm çalışmalarda sizlerin gayreti çok önemli. Benimde sizlerin yanında, arkasında olacağıma inanın. Temmuz ayında toplu sözleşme zamanı geldiğinde benim için işçinin parası alın teridir ve oturur en iyiyi yaparız hiç merak etmeyin” diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°