NEVZAT HIZ’DAN FOTOĞRAF SERGİSİ

4.10.2021 01:17:52

NEVZAT HIZ’DAN FOTOĞRAF SERGİSİ


Diş Hekimi İyi Parti Çukurova Belediye Meclis Üyesi Nevzat Hız’ın “Hikayeler” adlı sergi Diş Hekimleri Odası’nda açıldı.
Adana Diş Hekimleri Odası Asım Savaş Toplantı Salonunda gerçekleştirilen sergiye İYİ Parti Adana Milletvekili Dt. Metanet Çulhaoğlu, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bahadır Ceyhanlı, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Batur Eroğlu, meclis üyeleri, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça, hekim, diş hekimleri ile fotoğraf severler katıldı.
Fotoğraf Sanatçısı Dt. M. Nevzat Hız, “Bazı fotoğraflarım gerçek yaşamdan kesitleri sunarken bazılarında sosyal adaletsizliği vurgulamakta, bazılarıda önünden geçenin farketmediği güzel detayları yakalamaktayım. ‘Hikayeler’ adını verdiğim bu sergim özellikle Adana’dan ve Anadolu’nun; Konya Ereğli İle Seydişehir, Mersin Gülnar, Bilecik Bozöyük, Van Depremzedeleri, Niğde Demirkazık ve Maraşın iyi insanlarının ‘O AN’larını içermektedir. Ben Siyah Beyaz fotoğrafları da çok seviyorum. Bazı kareleri çok daha iyi anlatıyor. Bazı fotoğraflar vardırki tartışmaya yer bırakmaz. Bazen en güçlü delil bazen en güçlü tanıktır. Kısaca fotoğraf güç’tür. Bazen baktığınız fotoğraf ruhunuza dokunur gerçek manada etkilenirsiniz. Fotoğraf asla yalan söylemez. Çektiğim her fotoğrafın bir duygu taşıdığına inanıyorum. Ben fotoğraflarıma bakılmasını değil, incelenmesini arzu ediyorum. Sizlerden gelecek eleştiriler bir sonraki çalışmalarıma ışık tutacaktır. Bugün buraya gelerek beni desteklediğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyor, sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.




1

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

2

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

3

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

4

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

5

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR