Tarih: 21.04.2018 10:35

OHAL’DE 2 BİN POLİSLE ASAYİŞ UYGULAMASI

Facebook Twitter Linked-in

OHAL uygulaması devam ederken Adana’da 2 bini aşkın polisin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın yönettiği uygulamada 15 bin kişinin kimlik sorgulaması yapıldı.

Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın yönettiği ve kent genelinde Şehit Polis Volkan Çay adının verildiği asayiş operasyonunda 2 bini aşkın polis görev aldı. Özel eğitimli 4 köpeğin de katıldığı uygulamada, helikopterle de havadan destek verildi. Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, uygulama kent genelinde daha önceden belirlenen 25 noktada asayiş uygulaması yapıldı. 14 bin 820 kişinin kimlik sorgusu yapıldı,  aranan 63 kişi gözaltına alındı. 28 kişiye adli ve idari işlem yapıldı,  58 bin lira para ceza kesildi. 6 bin 524 araç kontrolden geçirildi, Yakalama kararı bulunan  43 araç ile ilgili süreç başlatıldı.  28 araç trafikten men edildi, 74 araca ise çeşitli suçlardan 86 bin 267 lira para cezası kesildi.
Emniyet Müdürü Yıldız, uygulama noktalarını gezerek görev yapan  ekipler ile vatandaşlarla sohbet etti. Denizli Mahallesi'nde kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen  Yıldız, suç oranın yüksek olduğu mahallede vatandaşların uyuşturucu ve diğer suçlarla mücadelede polise yardımcı olmalarını istedi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —