Olursa Ak Parti Olur
Manşet Haber 12.09.2013 01:02:56 0

Olursa Ak Parti Olur

Olursa Ak Parti Olur

2009 seçimlerinde Ak Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, 3 dönem ANAP'tan Adana Milletvekilliği yapan Mehmet Ali Bilici,  yeniden aday olabileceğini, tercihinin ise Ak Parti olacağını açıkladı.

İşadamı Mehmet Ali Bilici, Çukurova Press Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, yeni Büyükşehir Belediyeleri Yasası’nın son derece önemli ve doğru bir yasa olduğunu söyledi. Bilici şöyle konuştu:
“TECRÜBE VE VİZYON GEREK”
“Bu yasa kapsamında kent yönetmek için ciddi bir organize lazım. Tecrübe, vizyon ve bilgi donanımı yüksek bir aday lazım. Aksi halde seçilecek olan kişi başarısız bir belediye başkanı olur”bilici_cpress
“TERCİHİM AK PARTİ OLUR”
2009 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Bilici, “Yeniden aday olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna ise, “Aday olabilirim. Böyle bir kararım olursa tercihim Ak Parti olur” diye konuştu.
“ADANA’DA 3 PARTİ DE İDDİALI”
Ak Parti’nin yanı sıra CHP ve MHP’nin de Adana’da iddialı olduğunu belirten Bilici, “Bu seçimin kaderini adaylar belirleyecek” dedi. Bilici, “Sahipsiz Adana” söyleminin karşılığının ise beceriksizlik olduğunu kaydetti.

YAZARLAR

26.7° / 14.1°