Örgütlere Uyarı, CHP
Manşet Haber 25.02.2014 21:13:17 0

Örgütlere Uyarı, CHP'lilere Çağrı

Örgütlere Uyarı, CHP'lilere Çağrı

Adana(Ulus)--fevzi_ciritci_chpilCumhuriyet Halk Partisi Adana Eski İl Başkanı Fevzi Ciritçi, meclis üyeliği tartışmalarının seçim sonrasına bırakılması çağrısında bulundu. Ciritçi, “CHP örgütlerine düşen görev, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin şanlı bayrağını zafere taşımak olmalıdır. Önemli olan sen ben değil, ast olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir.” dedi.

Fevzi Ciritçi yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

 

“Bir kaç günden beri bazı görsel ve yazılı basında benim belediye meclis üyesi listesinde adımın olmamasıyla ilgili haberleri dikkatle okuyor ve izliyorum. Basınımızın bu duyarlılığından dolayı kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ben siyasi yaşamımın hiçbir döneminde kendimi ve yakınlarımı ön plana çıkaran bir siyasi anlayış içinde olmadım.

İHANETİN BEDELİNİ ÖRGÜT SORACAK

İlçe Başkanlığım, uzun yıllar il başkanlığı yaptığım dönemlerde, bırakın meclis üyeliği, bir tek dahi Ciritçi soyadını taşıyan ne bir ilçe delegesi ne de bir il delegesi yapmadım.

Ama üzülerek ifade etmek isterim ki,  uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi’ne hizmet etmiş parti emekçilerini geçmişte CHP başarısında en büyük katkısı olan Gençlik kollarını kadın kollarını listelerde görmemek, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve onun örgütüne yapılan en büyük ihanettir diye değerlendiriyorum. Uzun yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübemle şu gerçeği ifade etmek isterim ki, bu ihanetin bedelini CHP Örgütü bir gün gelecek mutlaka soracaktır.

KENETLENME VE BÜTÜNLEŞME GÜNÜ

Ama bugün o gün değildir. Bugün CHP’lilerin kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara not ederek kenetlenme, bütünleşme günüdür. Türkiye tarihinin beklide en bunalımlı bir döneminden geçerken, mevcut siyasi iktidarın yaptıkları yolsuzlukları örtbas etmek için bir korku imparatorluğu yaratmak istediği şu günlerde Cumhuriyet Halk Partisine ve onun örgütüne büyük görevler düşmektedir. O da 30 Martta yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin şanlı bayrağını zafere taşımak olmalıdır. Önemli olan sen ben değil, ast olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir.”

 

YAZARLAR

26.7° / 14.1°