ORHAN KEMAL MÜZESİ'NDE ÇEKİLDİ

30.09.2021 01:06:24

ORHAN KEMAL MÜZESİ'NDE ÇEKİLDİ


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hafta başı İstanbul’da idi. Karalar eşi Nuray Karalar ile birlikte geldiği İstanbul’da bir TV kanalına canlı yayın konuğu oldu, bir dizi etkinliğe de katıldı.
CHP’li ABB Başkanı Zeydan Karalar’ın İstanbul gezisinde ilk Durak bir TV kanalına sabah canlı yayın konuğu olmak. Karalar daha sonra Adanalı Orhan Kemal’n oğlu Işık Öğütçü ile Orhan Kemal Müzesini ziyaret etti burada Zeydan Karalar Orhan Kemal’e ait fötr şapkayı giydi ve çekilen fotoğrafı da sosyal medya hesaplarından paylaştı.
Zeydan Karalar’ın İstanbul gezisi Kartal’da kitap fuarı ile devam etti. Kartal Kitap Fuarında
Nebil Özgentürk’ün hazırladığı 'Bir Yudum İnsan Orhan Kemal' belgeselini izledi, Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü ve Nebil Özgentürk'ün gözünden Büyük Usta Orhan Kemal'i dinledi.
ABB Başkanı Zeydan Karalar İstanbul gezisini sosyal medya hesabından da şöyle paylaştı:
“Kıymetli eşim Nuray Hanım’la Kadıköy Belediye Başkanımız Sn. Şerdil Dara Odabaşı'yı makamında ziyaret ederek kolaylıklar diledik.
Misafirperverlikleri için Başkanımıza teşekkür ediyorum.”
“Maltepe’mizde konuk ettiğimiz, değerli yol arkadaşım Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve kıymetli eşi Nuray Karalar’a ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”
“Bereketli Topraklar Üzerinde yetişen hemşehrimiz Orhan Kemal’in İstanbul’daki müzesini sevgili eşim Nuray Hanım ile ziyaret ettik. Orhan Kemal’in oğlu Işık Öğütçü ile de yazarımızın anılarını yad ettik.”



1

ENERJİSA’DAN KARATAŞ’TA SÜRDÜRÜLEBİLİR BALIKÇILIĞA TAM DESTEK

2

M1 ADANA AVM’DEKİ “İYİLİK” TEMALI KERMES ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

3

DİKKAT! FAZLA D VİTAMİNİ ZEHİRLEYEBİLİR!

4

“ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ KORUYUCU SAĞLIK HİZMETLERİ”

5

APARTMANDA İKLİMLENDİRME SİSTEMİY ÜRETMİŞLER!