Tarih: 13.10.2012 15:48

Oto Show’da fırsat için son gün

Facebook Twitter Linked-in

Adana(Ulus)--Vali Hüseyin Avni Coş, otomotiv sektöründeki tüm firmaların katılımıyla Optimum AVM’de gerçekleşen Oto Show’u ziyaret etti.
Çukurova Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (YODER) ve Optimum Outlet işbirliğiyle açılan Oto Show'da sıfır otomobiller görücüye çıktı. 12 Ekim’de kapılarını açan 3 gün süreli Oto Show’u Vali Hüseyin Avni Coş da gezdi. Onlarca marka ve model araçlara özel fiyatlarla sahip olabilme imkânı sunulan Oto Show’daki araçları inceleyen Vali Coş, firma temsilcilerinden bilgi aldı.
Optimum Outlet ile bu yıl ilk kez düzenledikleri Oto Show etkinliğini sürdürmeyi planladıklarını belirten YODER Başkanı Mehmet Simge Baş, 'Oto Show'u, sektörümüzdeki bütün firmaların, bütün otomotiv markalarının katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Optimum Outlet’e alışverişe gelenler, her marka sıfır otomobilleri özel fiyatlarla alabilme imkanı da bulabilecek. 3 günlük etkinlik için bütün firmalarımız özel fiyatlar hazırladı. Oto Show, sıfır otomobilleri özel fiyatlarla sunarak, araç sahibi olmak isteyenlerin ayaklarını yerden kesecek. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler bu fırsatı iyi değerlendirmelidir' dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —