OYA TEKİN ARTIK BAŞKAN
SİYASET 7.04.2024 08:36:00 0

OYA TEKİN ARTIK BAŞKAN

Avukat Oya Tekin, 2 dönem CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı ve 2 dönem Milletvekili adaylığı yaptıktan sonra Seyhan Belediye Başkanı seçilerek koltuğuna oturdu

İki dönem CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı yapan ve 2 dönem Milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Avukat Oya Tekin, Seyhan Belediye Başkanı oldu.

Mazbatasını eşi ve çocuklarının da katıldığı törenle aldıktan sonra 4 yılı aşkın İl Kadın Kolları Başkanlığını yaptığı CHP İl binasına giden Oya Tekin, buradan CHP İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu ve partililerle birlikte görevini devralacağı Seyhan Belediyesi binasına kadar mesafeyi yürüdü.

Seyhan Belediyesi Barış Anıtı önünde kurulan platformda konuşan Oya Tekin, bu başarıda tüm Seyhanlıların katkısı olduğunu söyledi, “Hep birlikte kazandık, Teşekkürler Seyhan” dedi. Oya Tekin, sosyal medya profilini de “Seyhan Belediye Başkanı “ olarak düzeltti. Tekin, sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşımında da , “Seyhan Belediyesi önünde düzenlediğimiz mazbata törenine katılan tüm dostlara selam olsun. Bizleri yalnız bırakmayan @ZeydanKaralar01, @emrahkozay01, @AliDemircali, @SevkinM, Anıl Tamburoğlu, Ahmet Aktürk, Ramazan Atikaslan, Gaye Erbatur, önceki dönem il başkanlarımız ve tüm parti emekçilerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: TEKİN ARTIK BAŞKAN

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.6° / 15.6°