ÖZEL SPORCULAR, “ÖZEL” YERDE
SPOR 21.12.2017 23:56:45 0

ÖZEL SPORCULAR, “ÖZEL” YERDE

ÖZEL SPORCULAR, “ÖZEL” YERDE

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun Adanalı yönetim kurulu üyesi Mustafa Baş, “Hedefimiz özel sporcuları Türkiye’nin her yerinde yeni heyecanlar yaşamasını sağlamak ve onların başarısına ortak olmak” dedi

Türkiye Futbol Federasyonu’nun “Türkiye Futbol Oynuyor” projesi kapsamında destek verdiği Özel Sporcular , Futbol Federasyonu bünyesindeki Turkcell Özel Sporcular Futbol Ligi final müsabakalarında ayrı bir heyecan yaşadı. Türkiye övzel sporcular spor federasyonu  Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp merkezinde yapılan ‘Türkiye Futbol Oynuyor’ turnuvasında  tesisleri gezerek büyük bir mutluluk yaşayan özel sporcular, tesisi baştan aşğı gezip, Arda’nın, Rüştü’nün ve diğer sbporcuların formalarının yer aldığı müzeye hayran oldular. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyon’nun adanalı yönetim kurulu üyesi Mustafa Baş, tüm övzel çocukların gerçekten çok özel olduğunu belirtirken, onların mutluluğunun görülmeye değer olduğunu söyledi.  Gün içerisinde yaptıkları müsabakaları tamamlayan Özel Sporcular, daha s onra Hasan Doğan Milli Takım Kamp Merkezini gezerek Milli heyecanı yaşadı, bir çok Özel Sporcumuz hayran olduğu Milli Takım Sporcunun öz geçmişini inceleyip günün yorgunluğunu ise onlar için hazırlanan oyun salonları ve havuzda geçirdiler.ozel_sporcular4 (1)

“ARDA TURAN BURADA YATTI BENDE BURADAYIM’

Final Four'a katılım gösteren tüm Sporcular ile yakından ilgilenen Federasyon Başkanı Birol Aydın Kampın tüm imkanlarından yararlanan Özel Sporcularımızın mutluluğuna şahit olmanın güzel duygular oluşturduğunu söyledi.

Başkan Birol Aydın yaptığı açıklamada ; Söz verdiğimiz gibi Türkiye'nin en güzel yerlerinde kamplarımızı ve Şampiyonalarıve adanalı yönetim kurulu üyesi Mustafa Baş, tek hedeflerinin özel sporculara özel anlar yaşatmak olduğunu belirtirken, onların mutluluklarına ortak oldular. Başkan Aydın, “Kamp merkezinde yer alan çocuklarımız ailelerini telefonla arayarak,  'Arda Turan da burda yattı bende burda kalıyorum demesi ' bize yaptığımız işin doğruluğunu gösteriyor bunun haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun Adanalı yönetim kurulu üyesi Mustafa Baş, özel sporcular için gece-gündüz çalıştıklarını ve O’nların başarılarının küçümsenmeyecek boyutta olduğunu belirtirken, “Özel sporcuların mutlu olması, başarılı olması bizler iç in büyük önem taşıyor. Onların mutluluğu, mutluluğumuzdur. Yapacak daha çok işimiz var. Bu yolda emin adımlarla yürüyoruz” diye konuştu.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°