Özgümüş, Aldırmaz’ı hedef aldı

25.08.2013 01:43:48

Özgümüş, Aldırmaz’ı hedef aldı

Adana(Ulus)--2009’da CHP’den Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olan ancak seçilemeyen, 2011’de Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili seçilen Üumitozgumus_adasomit Özgümüekili Zihni Aldırmaz’ı hedef aldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a “Seçime kadar akıllı veya akılsız artık dokunma!” çağrısında bulunan CHP Milletvekili Ümit Özgümüş, Zihni Aldırmaz’ın, yıllardır şehircilik açısından Adana’nın katledilmesinde Aytaç Durak’ın yakın çalışma arkadaşı olduğunu vurguladı. Özgümüş,  yazılı açıklamasında şöyle dedi:

“Zihni Aldırmaz’ın Adana’da uygulanan hatalı şehircilik uygulamalarında en az Aytaç Durak kadar günahı var. Bu hatalı uygulamalardan dolayı, özellikle kent trafiği yap-boz tahtasına dönüştürülerek içinden çıkılmaz bir duruma geldi.

Aynı yanlış uygulamalar Zihni Aldırmaz başkan vekili olduğundan beri ’akıllı dokunuş’ adı altında, özellikle yol ve kavşak düzenlemelerinde devam ediyor. Yapılan bu düzenlemelerin çok büyük bir kısmı, Adana’ya ilk seçilecek büyükşehir belediye başkanı tarafından yıkılacak ve yeniden düzenlenecektir. Birçok yerde yapılan yol ve kavşak düzenlemeleri trafiği içinden çıkılmaz bir hale getirdiği gibi trafik kazalarına da neden olmaktadır. Plansızlık öyle bir noktaya gelmiştir ki birçok yerde parke ve kaliteli beton yolların üzerine seçim yatırımı olarak asfalt dökülmektedir.  Kamu kaynaklarının daha fazla israf edilmemesi için Sayın Aldırmaz’ın yollara ve kavşaklara akıllı ya da akılsız dokunmaması Adana’nın hayrına olacaktır.”



1

“MAVİ SULARDA ENGELSİZ MUTLULUK” PROJESİ

2

SEYHAN BELEDİYESİ’NİN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLDU

3

203 MİLYAR BATIK KREDİ VAR

4

KOZAY: DENİZLER’İN MÜCADELESİ BİTMEDİ

5

“KARATAŞ SAHİPSİZ DEĞİLDİR”