Özke’ye 11. Ödül Kars’tan

1.07.2013 14:40:28

Özke’ye 11. Ödül Kars’tan

mozke_odulÇukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özke, ‘Zifiri karanlıkta bir mum ışığı’ adlı röportajıyla Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nden kazandığı ikincilik ödülünü .

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Azerbaycan Ulaştırma Bakanı Ziya Mamadov, Gürcistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanı George Kvırıkkashvılı ile Kars Valisi Eyüp Tepe, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve Azerbaycan'ın Türkiye Başkonsolosu Ayhan Süleymanov'un katıldığı törende Mustafa Özke'ye ödülünü İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık verdi.

Sürekli Sarı Basın Kartı sahibi olan Mustafa Özke bugüne kadar; Adana’da 'Kendini sevmekle başla hayata' adlı eseriyle birincilik ödülünü, Ankara’da ‘Zifiri karanlıkta bir mum ışığı’ adlı eseriyle ikincilik ödülünü, Antalya'da Sapan adlı eseriyle Kaygusuz Abdal Özel Ödülünü, Osmaniye'de 'Nisan yağmurları' eseriyle M. Cemal Şenadam Özel Ödülünü, Gaziantep'te ‘Can evi’ eseriyle Vahittin Bozgeyik ikincilik ödülünü, Adana'da 'Cimri' eseriyle mansiyon ödülünü, Osmaniye’de 'Deniz feneri' adlı eseriyle üçüncülük ödülünü, Kütahya'da 'Papatyalar’ adlı eseriyle özendirme ödülünü, Mersin'de 'Silifke' adlı eseriyle mansiyon ödülünü, Osmaniye'de 'Burgaz ada' eseriyle başarı ödülünü ve Adana'da Nezihe Tansuğ şiir yarışmasında Yelken adlı eseriyle üçüncülük ödülünü kazandı.

Mustafa Özke'nin 11. ödülünü aldığı programa Kars Bölgesindeki cemiyet başkanları, yerel gazete sahipleri ile Ukrayna, Gürcistan ve Azerbaycan'daki gazetelerin ve televizyonların temsilcileri ile muhabirleri de katıldı.



1

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

2

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

3

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

4

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

5

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI