Öztanrıöver , Borsa Liselilerle buluştu
Manşet Haber 24.09.2013 13:46:46 0

Öztanrıöver , Borsa Liselilerle buluştu

Öztanrıöver , Borsa Liselilerle buluştu

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Murat Öztanrıöver, “Çukurova;  El Ele, Kol Kola Omuz Omuza sloganı ile” yola çıktığını ifade ederek,  mezun olduğu borsa liselilerle bir araya geldi.

oztanrıoverborsaBorsa Lisesi Derneğinin düzenlediği etkinlikte, liseli arkadaşlarıyla buluşan Öztanrıöver; “Bir araya gelip tek ses ve güç olmakta biraz zorlanıyoruz bu yüzden El Ele, Kol Kola ,Omuz Omuza dedik. Düşünen, değerlendirebilen, fikir üretebilen ve kendi kararlarını özgürce verebilen bireylerin tek ses olabilmeleri kolay değildir, ancak tek ses olduklarında ortaya çok güçlü birliktelikler çıkar.”dedi.

BU SEÇİMLERİN TELAFİSİ YOK

Öztranrıöver; önümüzdeki belediye seçimlerinin her zamankinden çok daha önemli olduğuna dikkat çekerek, “şöyle konuştu:

“Beklide Türkiye Cumhuriyeti adı altında yapılacak son secimler bile olabilir. Türkiye Cumhuriyeti adı altında, laik, demokratik, sosyal hukuk devletinin devamlılığını isteyen ve Mustafa kemal Atatürk’ün ışığında aydınlanmayı hedefleyen bütün yurttaşların, sivil toplum örgütlerinin, meslek odalarının, esnaf sanatkârların, işçilerin, memurların emeklilerin ve çiftçilerin El Ele, Kol Kola Omuz Omuza birlikte hareket ederek memleketin bu kötü gidişatına dur demeleri gerekmektedir.”

Öztanrıöver, belediye seçimlerinde yapılacak hataların ve yanlışlıkların telafisinin mümkün olmayacağını belirterek, “Bu seçimlerin hemen arkasından yapılacak genel seçimlerin kaderi de kısmen bu seçimlerde beli olacaktır.  Bu seferki seçimler, milli mücadele ile kazanılmış mirasları koruyabilmenin son şansıdır. Bütün seçmenler, önümüzdeki seçimlerde oy kullanırken çok daha dikkatli olmalıdırlar.  Belediye seçimleri, bu yanlış gidişata dur demenin son fırsatıdır.” uyarısında bulundu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24° / 12.4°